CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Nylon Touw

4 producten

Nylon Touw

Nylon touw is sterk en voor verschillende doeleinden te gebruiken. Bij Wovar kunt u verschillende soorten touw in verschillende diktes bestellen. De nylon touwen zijn geschikt voor gebruik bij katrollen. Zorg ervoor dat u de geschikte dikte van het touw bestelt, welke goed in de groef van het wiel van de katrol past. De specificaties van de touwen kunt u vinden op de productpagina´s. Daar vindt u onder andere de maximale draagkracht van het touw.

De nylon touwen zijn 3-strengs geslagen en zeer sterk. Daarnaast draaien deze touwen altijd weer terug in de oude positie. Mocht er bijvoorbeeld een voorwerp dat u ophijst met een katrol gaan draaien, dan draait het touw daarna gewoon weer in de oorspronkelijke positie terug. Handig! Nylon touw kan ook goed gecombineerd worden met onze haken en ogen of karabijnhaken.

Met de nylon touwen van Wovar bent u verzekerd van hoge kwaliteit touw! De 3-strengs geslagen touwen kunt u voor vele klussen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan katrolconstructies. Objecten ophijsen en verplaatsen is geen probleem voor nylon touwen. Zorg er wel voor dat de dikte van het touw geschikt is voor de katrol die u hebt of van plan bent aan te schaffen. Sommige touwen kunnen wel tot 210 kg trekkracht weerstaan! Naast gebruik voor katrollen zijn de nylon touwen natuurlijk ook geschikt voor allerlei andere huis-tuin-en-keuken klusjes.

Nylon touw kopen

Koop uw nylon touw nu per 10 meter voor een scherpe prijs bij Wovar! Het is altijd handig om touw in huis te hebben voor allerlei soorten klussen. Hebt u een eigen klus- bouwbedrijf, of bent u hovenier? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van een vaste zakelijk korting.