• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Dekkende Beits

De beitsen in onze webshop zijn te verdelen in twee groepen: transparant en dekkend. Bij transparante beits is de nerf en de structuur van het hout nog zichtbaar. Er kan als het ware door de beits heen gekeken worden naar de plank. Bij dekkende beits is dit niet het geval. Ontdek dekkende beits voor buiten in de kleuren zwart, grijs of boerengroen. Bovendien kunnen wij vrijwel alle kleuren verf maken met onze verfmengmachine. Bovenal bezorgen wij uw beits binnen 1 dag bij u thuis. Afhalen in onze winkel is ook mogelijk!

Voor al onze soorten beits bekijkt u het assortiment buitenbeits. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen uit verschillende soorten houtolie.

6 producten
Sorteren op voorraad
1-6 van de 6 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Dekkende beits voor tuinhout in verschillende kleuren De beitsen in onze webshop zijn te verdelen in twee groepen: transparant en dekkend. Bij transparante beits is de nerf en de structuur van het hout nog zichtbaar. Er kan als het ware door de beits heen gekeken worden naar de plank. Bij dekkende beits is dit niet het geval. Populaire kleuren bij dekkende beits zijn onder andere: zwart, groen, antraciet en Zweeds rood. Echter zijn er natuurlijk nog veel meer kleuren te vinden.

Woodstain vv

Een veel verkochte dekkende beits is de Woodstain VV van teknos drywood. Deze is te vinden onder het kopje gevelbeits. Dekkende gevelbeits is te verkrijgen in alle RAL-kleuren. U kunt dus zelf een ral-kleur aanleveren. Daarnaast zijn er nog een aantal standaard kleuren te verkrijgen uit de kleurkaart van Teknos Drywood. De beits wordt vooral gebruikt voor gevels, maar is ook prima te gebruiken op andere houten ondergronden zoals schuren, tuinhuizen en meer! Woodstain werd voorheen enkel gebruikt bij professionele bouwprojecten, maar wordt nu ook door ons aangeboden aan de consument.

Dekkende tuinbeits

Van ons eigen merk Wovar/Beitz zijn ook verschillende dekkende beitsen te verkrijgen. Deze beitsen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn makkelijk aan te brengen. Schuren is van tevoren niet nodig en de beits gaat jaren lang mee. Ook goed te gebruiken op beton en steen! De bescherming van deze beits is maximaal. Het is een watergedragen beits en daardoor minder slecht voor het milieu.

Koopmans Perkoleum

Een zeer bekende dekkende beits is de Perkoleum van Koopmans. Deze is te verkrijgen in hoogglans en zijdeglans. U kunt uit veel verschillende kleuren kiezen. Perkoleum is overigens ook te verkrijgen in een aantal transparante kleuren. Koopmans Perkoleum wordt het meeste gebruikt bij schuren, tuinhuizen en blokhutten, maar kan ook prima voor andere klussen gebruikt worden! U bestelt uw Perkoleum natuurlijk gewoon bij Wovar voor een scherpe prijs!