CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Stortkokers

3 producten

Stortkokers

De flexibele stortkoker is alles wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een goedkope, snelle en eenvoudige manier om puin of ander afval naar beneden te storten van 1 of meerdere verdiepingen. Het monteren kost u slechts enkele minuten tijd met 1 persoon. De stortkoker is eenvoudig te bevestigen met een set spanbanden. De stortslurf vouwt u eenvoudig op, waardoor het een compact, licht en eenvoudig te vervoeren pakket is. Bovendien leent onze flexibele stortkoker zich uitstekend voor diverse soorten klussen zoals het storten van slooppuin, dakgrind, tegels en houtwerk. Ook is het bijvoorbeeld ideaal voor het ontruimen van woningen of reinigen van daken/dakgoten. Tot slot is het verstandig om een paar puinzakken of big bags bij de hand te hebben voor resterend puin. 

Stortkoker huren

Het huren van stortkokers is vaak omslachtig en duur, dit is verleden tijd met de flexibele stortkokers van Wovar! De flexibele stortkokers zijn 3 meter lang, zeer eenvoudig in gebruik en kunnen binnen 10 minuten worden geïnstalleerd door één persoon. De stortkokers zijn herbruikbaar, dit maakt ze dus extra voordelig en duurzaam! Wovar heeft flexibele stortkokers in diverse maten, een gepaste oplossing voor iedere klus! Heeft u een klus op hoogte? Geen enkel probleem! De flexibele stortkokers kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld tot op een hoogte van 27 meter. Mocht de stortkoker nu juist te lang zijn, dan is deze gemakkelijk in te korten tot de gewenste lengte. Mocht u met meerdere stortkokers aan de slag gaan dan raden wij u aan om gebruik te maken van spanbanden om de stortslurven stevig en veilig te bevestigen.

Wanneer Ø 50 cm of Ø 80 cm?

Afhankelijk van hoe groot het puin is zult u de keuze moeten maken tussen een stortslurf van Ø 50 cm of een van Ø 80 cm. Wanneer u met grote puin- of vuilniszakken werkt, is het aan te raden om gebruik te maken van de Ø 80 cm variant, zo voorkomt u dat de zakken vast komen te zitten in de stortkoker.

Hoe stortkoker installeren

De eerste stap is om de stortslurf aan een vultrechter te bevestigen, welke u kunt bestellen op de stortkokers pagina. Eventueel is de stortkoker ook te gebruiken zonder vultrechter, wij raden u aan om hier wel gebruik van te maken als u de stortkoker Ø 50 cm gebruikt.

De tweede stap is om meerdere stortslurven aan elkaar te koppelen als u op hoogtes van hoger dan 3 meter werkt. De delen kunnen gemakkelijk en zeer snel aan elkaar worden gekoppeld met kabelbinders of musketonhaken. In dit geval functioneren kabelbinders beter in verband met de speling tussen lussen bij het gebruik van musketonhaken. 

De derde stap is om de stortkoker te verankeren aan beide uiteinden. De stortkoker is voorzien van haken, hier kunt u een spanband, een ketting of een stuk touw doorheen halen om de stortslurf te bevestigen. Het bovenste gedeelte kan bijvoorbeeld worden bevestigd aan een kozijn of een ander onderdeel van het gebouw. Het onderste gedeelte kan worden bevestigd aan een stortcontainer of ander zwaart object. Bevestig deze maximaal 50 cm boven de container voor de veiligheid, dit voorkomt dat stukken puin verkeerd vallen.

Stortslurf voordelen

De flexibele stortkoker is alles wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar een goedkope, snelle en eenvoudige manier om puin of ander afval naar beneden te storten van 1 of meerdere verdiepingen. Het monteren kost u slechts enkele minuten tijd met 1 persoon. De stortslurf vouwt u eenvoudig op, waardoor het een compact, licht en eenvoudig te vervoeren pakket is. Bovendien leent onze flexibele stortkoker zich uitstekend voor diverse soorten klussen zoals het storten van slooppuin, dakgrind, tegels en houtwerk. Ook is het bijvoorbeeld ideaal voor het ontruimen van woningen of reinigen van daken/dakgoten. Tot slot is het verstandig om een paar puinzakken of big bags bij de hand te hebben voor resterend puin.

Stortkoker levensduur

De stortslurf is gemaakt van erg stevig en speciaal materiaal voor het storten van allerlei soorten puin. Er zijn vele factoren die van invloed zijn op de levensduur van de stortkoker, dit product is uiteraard onderhevig aan slijtage. De belangrijkste factoren zijn het soort puin, de grootte van het puin, het gewicht van het puin en hoe de stortkoker is bevestigd. Scherpe tegels zullen bijvoorbeeld meer slijtage opleveren dan grove stukken puin. Daarnaast is het belangrijk om de stortslurf zo verticaal mogelijk op te hangen, dit voorkomt het grootste deel van de slijtage.

Stortkoker kopen

Zijn deze flexibele stortkokers perfect voor uw klus? Bestel ze dan gauw bij Wovar voor een scherpe prijs. Profiteer bovendien van extra voordelen wanneer u een bouw- of klusbedrijf hebt of een hovenier bent. Maak hiervoor een zakelijk account aan en geniet direct van bijvoorbeeld een zakelijke korting en een vast contactpersoon!