CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Flex Fence Planken

12 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Flex Fence Planken

Bent u op zoek naar planken voor uw flex fence? Wovar heeft twee soorten planken die u kunt gebruiken voor uw flex fence draaibare lamellen, namelijk zwarte geïmpregneerde grenen planken en lariks douglas planken. Alle planken zijn 1.6 cm dik, 14 cm breed en 180 cm lang. Onze flex fence zijn niet geschikt om planken die langer zijn dan 180 cm te gebruiken. Dat komt omdat er anders teveel speling ontstaat in de planken. In assortiment planken voor flex fence vindt u voor ieder type flex fence een geschikte set met planken.  

Flex fence dak

Bent u van plan om een veranda of overkapping te gaan bouwen en kunt u nog wel wat inspiratie gebruiken? Dan zijn onze flex fence misschien wel iets voor u. Met onze flex fence draaibare lamellen kunt u namelijk een fantastisch dak hiervoor maken. De rails van onze flex fence zijn namelijk ook te bevestigen op een horizontaal liggende balk. Houdt hierbij wel rekening met het feit dat onze flex fence draaibare lamellen niet geschikt zijn voor planken die langer zijn dan 1.8 meter. Dat komt omdat er anders teveel speling zal ontstaan in de planken. Mocht uw overkapping of veranda breder of langer worden dan 1.8 meter, dan dient u het dak in te delen in vakken. Wij raden aan een vak niet breder te maken als 1.5 meter om zoveel mogelijk speling te voorkomen. 

Flex fence monteren

Het monteren van onze flex fence planken is vrij eenvoudig. Hoe u dit precies doet, laten wij u in de onderstaande video zien!

Lamellen planken kopen

Met de flex fence planken van Wovar maakt u in een handomdraai fantastische lamellen in uw overkapping of zithoek. Bestel uw planken hiervoor daarom snel bij Wovar voor ook nog eens een super scherpe prijs. 

Met een zakelijk account profiteren zakelijke klanten van vele voordelen, zoals 15% korting, een eigen contactpersoon, een handig orderoverzicht en de mogelijkheid tot spoedlevering. Heeft u dus een bedrijf in de bouw- of klusbranche en wilt u hier gebruik van maken? Maak dan snel uw zakelijk account aan!

Bent u ook nog op zoek naar de flex fence die het beste bij uw project past? Neem dan eens een kijkje bij onze witte flex fence en onze zwarte flex fence