Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:

Wovar Schommelverbinders

Wilt u eenvoudig zelf een schommel maken? Met de schommel verbinders van Wovar bouwt u snel en eenvoudig een stevige schommel voor in uw tuin! Wovar heeft schommel verbinders voor ronde palen en vierkante balken. Bij iedere schommelverbinder worden gratis bevestigingsmaterialen meegeleverd. Handig toch! Daarnaast zijn schommel verbindingsstukken verkrijgbaar voor verschillende paal en balk diktes. Erg populair zijn schommel verbinders voor ronde palen 10 cm of 12 cm dik. Maar ook voor vierkante balken van 9 x 9 cm!

Bekijk naast onze schommel verbinders ook ons uitgebreide assortiment paalhouders en pergola verbindingsstukken! Maak uw bestelling compleet en bestel gelijk slotboutenhoutdraadbouten of tellerkopschroeven mee!

Wovar levert verbindingsstukken voor het maken van een schommel voor ronde palen en vierkante palen. U kunt kiezen uit de kleuren groen en rood. Wat erg handig is, is dat Wovar bij iedere schommelverbinder gratis bevestigingsmaterialen meelevert! U hoeft alleen zelf voor het gereedschap te zorgen.

Schommelverbinders voor ronde palen

Wovar levert schommelverbinders voor ronde palen geschikt voor de diktes 10 cm en 12 cm. Het grootste verschil zit hem in de stevigheid.

Schommel verbindingsstukken bestellen

Bestel eenvoudig ijzersterke schommelverbinders bij Wovar voor de laagste prijs. Bedrijven in de bouw, klus- en tuinbranche krijgen extra voordeel met een zakelijk account zoals korting. 

Naast deze schommel verbindingsstukken levert Wovar ook plankdragers, daktrimmen en paalhouders.