CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Hoekankers

26 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Hoekankers

Onder hoekverbinders verstaan wij L-vormige hoeken van staal. Handig voor het monteren van houten balken onder een hoek van 90 graden. Gebruik grote rvs hoekijzers bij het monteren van dakbalken of het maken van een pergola. Ook bij het bouwen van een overkapping zijn L-vormige hoekankers een handig koppelstuk. Of gebruik kleine 40x40x40 mm hoekjes voor het plaatsen van tuinschermen tussen houten palen, ook wel schermsteun genoemd. Bestel bijbehorende spaanplaatschroeven voor binnen of tuinschroeven voor buiten meteen mee. Wovar levert RVS hoekijzers en verzinkte hoekankers, bovendien in heel Nederland en België binnen 24 uur geleverd. Bestel voor uw houtbouw project ook stalen balkdragers of raveeldragers bij uw online ijzerwarenwinkel Wovar. Hiermee monteert u zware balken. Daarnaast levert Wovar ook onzichtbare balkdragers voor een verborgen houtverbinding. Gaat u een overkapping, carport of tuinhuis bouwen met plat dak? Bekijk dan ook onze sets epdm folie.

Tevens een ruim assortiment slotbouten, tellerkopschroeven, houtdraadbouten en ander bevestigingsmateriaal vindt u bij Wovar. Bestellingen leveren wij meestal de volgende dag al. Levering in 24 uur! We leveren bovendien ook op zaterdag.  

De hoekankers van Wovar zijn razend populair. Zo worden de 40 x 40 mm hoekjes veel gebruikt voor het monteren van schuttingschermen. U kunt kiezen tussen schutting hoekjes van verzinkt staal, RVS of in het zwart. Deze versterkingshoeken beschikken allen over 8 montagegaten en worden geleverd in bundels van 6 stuks. De gaten hebben een diameter van circa 5 mm. Monteer de versterkings hoekjes daardoor met onze 4.0 mm dikke schroeven. U hebt keuze uit onze voldraadschroeven verzinkt voor metaal op hout verbinding, onze tuinschroeven rvs 410 of natuurlijk onze zwarte schroeven. De hoekjes zijn 2.0 mm.

Naast de 40 x 40 mm hoekjes heeft Wovar ook een versterkingshoek RVS 60 x 60 mm. Deze beschikt in totaal over 18 montagegaten. Ook de dikte van deze versterkingshoek is 2.0 mm. Doordat deze hoek een groter oppervlak heeft beschikt deze over meer draagkracht.

Zoekt u een hoekijzer in rvs of verzinkt staal? De laatst genoemde zijn sterker! 

Wist u dat... Hoekankers worden ook wel hoekverbinder genoemd.

Hoekanker verzinkt in allerlei maten

Voor het monteren van grove bouwconstructies levert Wovar ook hoekankers. De afmetingen van onze hoekankers zijn 90 x 90 x 60 mm of 40 x 60 x 60 mm. Doordat de hoekankers van verzinkt staal een dikte hebben van 2.5 mm zijn deze geschikt voor zwaardere constructies. De Wovar hoekanker 90x90x60 mm beschikt zelfs over een ril. Deze maakt de hoekverbinder nog steviger. U monteert met deze hoekanker bijvoorbeeld 15 x 15 cm balken van lariks hout. Deze hoekanker beschikt in totaal over 22 schroefgaten en 1 sleuf. 8 schroefgaten hiervan hebben een diameter van 4mm, 9 schroefgaten een diameter van 7mm, 4 schroefgaten een diameter van 9mm en 1 schroefgat is 11mm groot. De sleuf is 11mm breed en 30mm lang.

De versterkingshoek verzinkt 40 x 60 x 60 mm beschikt over 15 schroefgaten en 1 sleuf. Ook deze sleuf heeft een afmeting van 11 x 30 mm. Daarnaast hebben 10 schroefgaten een diameter van 4mm, 2 schroefgaten een diameter van 7mm, 2 van 9mm en 1 van 11mm. De grotere montagegaten maken het mogelijk om de hoekankers ook te monteren met onze houtdraadbouten of slotbouten.

Zie naast onze hoekankers ook onze sterke koppelplaten. Naast deze hoekankers levert Wovar ook plankdragers , daktrimmen en paalhouders