CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Valraambeslag

7 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Valraambeslag

Bent u op zoek naar raambeslag voor uw valraam? In ons assortiment valraambeslag treft u ongetwijfeld de juiste producten aan welke u zoekt. Valraambeslag bestaat voornamelijk uit een raamknip om het valraam te verankeren, valijzers om het raam op te vangen en scharnieren om een draaipunt te creëren. De valijzers kunnen worden gezien als een standaard oplossing, meer luxe en handiger zijn onze raamvalscharen. Deze opvangsystemen zijn voorzien van een scharnierpunt waardoor, als het raam gesloten is, deze valscharen volledig terugvallen op het kozijn. Valijzers steken altijd uit wat als hinderlijk kan worden ervaren.

Wovar levert raambeslag, deurbeslag en ijzerwaren in heel Nederland en België vaak al binnen 24 uur. 

Raamknip, raamschaar en valijzers

Valramen zijn type ramen welke als het ware naar binnen vallen ten opzichte van het kozijn. De scharnieren zitten aan de onderzijde van dergelijk valraam, ook wel kiepraam of klepraam genoemd. De verankering van deze ramen zit aan de bovenzijde en vindt plaats in een sluitbeugel welke op het kozijn gemonteerd zit. Wanneer dit type raamslot wordt geopend, zal het raam naar binnen vallen, door speciale beugels wordt het raam opgevangen in een bepaalde hoek waardoor het raam niet verder kan worden geopend. Zo kunt u perfect ventileren en zorgen voor frisse lucht in uw woning of kantoor.

Bij Wovar vindt u ook andere toebehoren voor uw raam zoals raamboompjes, raamkrukken en raamuitzetters in vele varianten.

Veilig raambeslag

Doordat het raam in een bepaalde hoek open blijft staan in de beugels zal er voldoende frisse lucht in de kamer stromen. Dergelijke valramen zitten vaak boven vaste ramen en deuren en worden daardoor ook wel bovenlicht genoemd. Door kiepramen open te zetten wordt wel een opening gecreëerd waar inbrekers graag gebruik van maken, combineer daarom uw valraambeslag met ons raambeveiliging systeem welke door middel van staalkabel uw raam en het kozijn aan elkaar verbind of kies voor de populaire kierstandhouders met SKG keurmerk. Hierdoor kan uw raam op geen enkele manier ongewenst verder worden geopend. Een veilig idee en handige tip om uw raambeslag nog veiliger te maken.

Valraambeslag kopen

De montage van valraambeslag verschilt per type artikel, maar dit staat altijd bij het betreffende product vermeld. Ook aan de slag met het vervangen van uw valraambeslag? Bekijk dan zeker dit uitgebreide assortiment. Meerdere valramen voorzien van nieuw raambeslag? Dan profiteert u per artikel al snel van interessante staffelkortingen. Bouw- en klussenbedrijven hebben de mogelijkheid een zakelijk account aan te vragen, met z'n account genieten onze grotere klanten van vele extra's zoals een vaste zakelijke korting op alle aankopen, een handig order overzicht en de mogelijkheid tot spoedlevering.

Valraambeslag treft u bij Wovar in voor scherpe prijzen aan. Wij leveren onze producten veelal uit eigen ruime voorraad binnen 24 uur bij u thuis.