Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Spaanplaatschroeven

Spaanplaatschroeven zijn geschikt voor oneindig veel toepassingen. De schroeven worden niet voor niets ook wel de universele schroef genoemd. Gebruik buiten onze rvs 410 spaanplaatschroeven. RVS 410 staal zorgt dat de schroeven niet oxideren en zijn net zo sterk als verzinkte schroeven. 

De kop

De Wovar spaanplaatschroeven beschikken over een torx aandrijving. Torx aandrijving (TX) is razend popuplair bij professionals zoals bouwvakkers en timmermannen. Torx aandrijving is een stervormige insnijding met 6 uiteinden. De spaanplaatschroeven van Wovar beschikken over een extra diepe torx indruk. Dankzij de 6 uiteinden en de extra diepe torx insnijding slipt uw gereedschap niet als u de spaanplaatschroeven inschroeft. De platverzonken kop met aan de onderkant freesribben zorgt voor een mooie verzinking in het hout. Wanneer schroeven mooi in hout verzinken ontstaat er een prachtige afwerking.

Spaanplaatschroeven RVS 410

Schroeven van rvs A2 of C1 kwaliteit breken regelmatig tijdens het inschroeven. Met onze spaanplaatschroeven rvs 410 kwaliteit gebeurd dit niet. Gebruik altijd onze rvs 410 schroeven wanneer u werkt met hardhout. In hardhout zit looizuur. Looizuur tast naar verloop van tijd verzinkte schroeven aan. Als u gebruik maakt van onze rvs 410 spaanplaatschroeven gebeurd dit niet. Ook even voorboren wanneer u werkt met hardhout. Dit kan eenvoudig met onze hardhout boortjes. Gebruik een 3 mm dik hardhout boortje als u kiest voor 4 mm dikke spaanplaatschroeven en een 3,5 mm dik hardhout boortje als u werkt met 5 mm dikke spaanplaatschroeven. Voorboren is niet nodig wanneer u werkt met zachte houtsoorten. Door de handige snijpunt op de Wovar spaanplaatschroeven rvs 410 en verzinkt snijdt de schroef moeiteloos door het hout heen.

Spaanplaatschroeven verzinkt

De spaanplaatschroeven van verzinkt staal zijn net als de rvs 410 schroeven van Wovar ijzersterk. Het grote verschil is dat deze schroeven ligt kunnen oxideren wanneer de zinklaag beschadigd wordt. Wees daarom extra voorzichtig wanneer u verzinkte spaanplaatschroeven buiten monteert. U maakt de kans op beschadigingen zo klein mogelijk door onze hoogwaardige torx bits te gebruiken. Wovar levert bij iedere doos spaanplaatschroeven een bijpassend torx bitje helemaal gratis. Handig! Deze hoogwaardige bits zorgen ervoor dat uw machine niet slipt en verkleint daardoor de kans op beschadigingen. Voor extra comfort en efficiëntere werkwijze raadt Wovar magnetische bithouders aan. Deze zorgen ervoor dat de spaanplaatschroeven verzinkt nog beter hechten in de bits. Kies voor onze RVS 410 spaanplaatschroeven wanneer u werkt met hardhout. In hardhout zit looizuur. Dit tast verzinkte schroeven aan waardoor ze hun kracht verliezen.

Bestellen

Kies voor kwaliteit en bestel de spaanplaatschroeven van Wovar. De schroeven zijn verpakt in dozen van 100 en 200 stuks. Bij iedere doos spaanplaatschroeven levert Wovar een gratis torx bit mee. Bedrijven profiteren van extra voordeel bij Wovar. Zakelijke klant worden? Meldt u hier aan en ontdek uw persoonlijke kortingscode.