Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Vlonderschroeven

Kenmerken Wovar vlonderschroeven

De hoogwaardige Wovar vlonderschroeven zijn van rvs 410 kwaliteit. Deze schroeven oxideren niet en zijn net oz sterk als verzinkte schroeven. De speciale warmtebehandeling maakt de vlonderschroeven extra hard. De vlonderschroeven van Wovar worden ook wel terrasschroeven genoemd. De schroeven beschikken over een extra diepe torx 25 aandrijving. Deze zorgt ervoor dat uw gereedschap niet slipt tijdens het indraaien van de schroef. Uiteraard levert Wovar dit bitje gratis bij elke doos terrasschroeven. De platverzonken kop is aan de onderkant voorzien van freesribben. Hierdoor trekt de schroef hard in het hout dat zorgt voor een mooie afwerking. Monteert u vlak geschaafde vlonderplanken? Gebruik dan de Wovar verzinkboor 4 mm voor een prachtige verzinking van onze vlonderschroeven.

 

 

De juiste lengte vlonderschroeven

Doordat de vonderschroeven beschikken over deeldraad worden uw vlonderplanken strak tegen uw onderbalken getrokken. De handige snijpunt zorgt ervoor dat u bij zachte houtsoorten niet hoeft voor te boren. Monteert u hardhouten vlonderplanken? Dan wel even voorboren. Gebruik hiervoor onze 3.5 mm hardhout boortjes. De juiste lengte vlonderschroeven kiest u door de dikte van uw vlonderplank te vermenigvuldigen met 2.5. U plaatst vlonderplanken met een dikte van 18 mm? Kies dan voor onze (18 x 2.5 = 45 mm) 5 x 50 mm vlonderschroeven.

Bestellen

Wovar is het merk met de juiste mix van hoogwaardige kwaliteit en aantrekkelijke prijzen vlonderschroeven. Profiteer van onze staffelkorting en bestel minimaal 5 dozen vlonderschroeven. Bedrijven krijgen extra korting doormiddel van een persoonlijke kortingscode. Zakelijke klant worden? Maak hier een gratis account aan en ontdek onze vriendelijke prijzen voor A-kwaliteit vlonderschroeven van RVS 410 kwaliteit in 5x50 mm, 5x60 mm, 5x70 mm en 5x80 mm.