• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Populaire producten

Veelgestelde vragen

Multitool zaagjes kunt u gebruiken voor het zagen van verschillende materialen. Zo levert Wovar zaagjes voor hout, metaal, steen, beton, kit en lijm. De zaagjes zijn te monteren op vele verschillende multitools, van diverse merken. Per zaagje is op de productpagina aangegeven op welke multitools u de zaagjes kunt gebruiken. 

De multitool zaagjes van Wovar zijn voorzien van verschillende soorten aansluitingen, waaronder Starlock, DW en SuperCut. Ook bieden wij zaagjes met universele aansluitingen. Het verschil zit hem dan in het doel waarvoor u de zaag wilt gebruiken. Bepaal dus eerst welke materialen u wilt gaan zagen en bestel daar de passende zaag voor. Op de productpagina´s van de multitool zaagjes kunt u precies zien waarvoor u welk zaagje het best kunt gebruiken.

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Lees meer

Wovar Multitool Zaagjes

Bij Wovar vindt u allerlei multitool zaagjes en accessoires van hoge kwaliteit voor een lage prijs! Multitool zaagmachines hebben zoals de naam al zegt meerdere functies. Afhankelijk van het bestelde zaagje kunt u de multitool voor bijna iedere klus gebruiken. Wovar levert multitool zaagjes geschikt voor hout, metaal, steen, beton, kit, lijm en schuren.

Multitool zaagjes

Wovar levert multitool zaagbladen voor verschillend gebruik. De multitool zaagjes in ons assortiment verschillen van aansluiting. Dit komt doordat de verschillende merken multitools verschillende aansluitingen gebruiken. Wovar heeft daarom haar assortiment opgedeeld in 3 verschillende aansluitingen multitool zaagjes:

Multitool zaagjes Starlock
Multitool zaagjes DW 
Multitool zaagjes universeel

We geven per aansluiting duidelijk aan voor welke merken multitool de zaagjes met verschillende aansluitingen geschikt zijn. Bij bestelling van onze multitool zaagjes krijgen zakelijke klanten zoals hoveniers, bouwbedrijven en klusbedrijven met een zakelijk account extra voordeel, zoals korting.

Multitool zaagjes Starlock

De multitool zaagjes met een starlock (SL) of starlock max (SLM) aansluiting passen alleen op een Fein Miltimaster of multitalent en Bosch multi tool met starlock aansluiting.

Multitool zaagjes DW

De multitool zaagjes met een DeWalt (DW) aansluiting passen op een DeWalt, Stanly Fatmax of Black & Decker multitool machine. 

Zie naast onze multitool zaagjes ook onze reciprozaagjes, decoupeerzaagjes of doorslijpschijven.

Multitool zaagjes universeel

Dan zijn er nog de multiool zaagjes met een universele aansluiting (UN). Deze zijn geschikt voor de meeste multitools. U kunt deze zaagjes bestellen wanneer u een multi tool heeft van Bosch, Milwaukee, Makita, Metabo, Hitachi / Hikoki, AEG, Ryobi, Dremel, Skill, Einhell, Ferm of Fein Mulitmaster / Fein multitalent.

Let op! Deze multitool zaagjes zijn alleen geschikt voor multimaster en multitalent multitools van het merk Fein. Dus niet geschikt voor de Fein supercut multitools, daarvoor heeft u de multitool zaagjes van supercut (SC) nodig!

Welke multitool zaagbladen zijn geschikt voor mijn multitool?

Op onderstaande afbeelding kunt u zien welke multitool zaagjes geschikt zijn voor welke multitool. Daar zijn enkele afkortingen in te onderscheiden. Bij elk type aansluiting staan de merken die de aansluitingen ondersteunen. 

  • UN staat voor universeel.
  • SL en SLM staan respectief voor starlock en starlock master.
  • DW staat voor DeWalt.