Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Multitool Zaagjes

U zoekt multitool zaagjes? Wovar levert een uitgebreid assortiment multitool accessoires. Multitool zaagmachines zijn machines die multie functioneel zijn. Afhankelijk van het gekozen zaagje kunt u de multitool voor vrijwel iedere klus gebruiken. Wovar levert multitool zaagjes geschikt voor hout, metaal, steen, beton, kit, lijm en schuren.

Zoals hierboven beschreven leveren wij dus multitool zaagbladen voor verschillende toepassingen. Echter zit er naast de toepassing ook nog verschil in de aansluiting van de multitool zaagjes. Dit komt doordat de verschillende merken miltitools allen een andere aansluiting hanteren. Wovar heeft haar assortiment opgedeeld in 4 verschillende aansluitingen multitool zaagjes namelijk:

Multitool zaagjes universeel
Multitool zaagjes starlock
Multitool zaagjes supercut
Multitool zaagjes DW

Wij geven per aansluiting duidelijk aan voor welke merken multitool de zaagjes met verschillende aansluitingen geschikt zijn. Zakelijke klanten zoals hoveniers, bouwbedrijven en klusbedrijven krijgen met een zakelijk account extra voordeel zoals korting.

 

Welke multitool zaagbladen zijn geschikt voor mijn multitool?

Ook wij begrijpen dat het erg verwarrend kan zijn welke multitool zaagjes u moet kiezen voor uw machine. Daarom hebben wij een handige afbeelding gemaakt waar duidelijk op te zien is welke merken horen bij welke aanlsuiting. 

Multitool zaagjes aansluitingen

 

 Multitool zaagjes universeel

-Linksboven ziet u one multitool zagbladen met universele aansluiting. Deze zijn geschikt voor de meeste multitools. Zo kiest u voor deze zaagjes indien u een multitool heeft van Bosch, Milwaukee, Makita, Metabo, Hitachi / Hikoki, AEG, Ryobi, Dremel, Skill, Einhell, Ferm of Fein Mulitmaster / Fein multitalent.

Let op! Deze multitool zaagjes zijn alleen geschikt voor multimaster en multitalent multitools van het merk Fein. Dus niet geschikt voor de Fein supercut multitools.

Multitool zaagjes Starlock

- De zaagjes met een supercut aansluiting zoals u kunt zien rechtsonder zijn enkel geschikt voor Fein SuperCut multitools en voor multitools van het merk Festool.

Multitool zaagjes SuperCut

- De multitool zaagjes rechtsboven beschikken over een starlock of starlock max aansluiting. Deze kiest u enkel en alleen wanneer u in het bezit bent van een Fein Miltimaster of multitalent en bosch machine met starlock aansluiting.

Multitool zaagjes DW

- De multitool zaagjes rechtsonder kiest u wanneer u multitool zaagbladen nodig hebt voor een DeWalt, Stanly Fatmax of Black & Decker machine. Deze zaagjes hebben namelijk een DW aansluiting. Ook wel universele aansluiting open genoemd en zijn speciaal voor bovenstaande merken.

Zie naast onze multitool zaagjes ook onze reciprozaagjes, decoupeerzaagjes of doorslijpschijven.

Veelgestelde vragen

Wat zijn multitool zaagjes?

Multitool zaagjes kunt u gebruiken voor het zagen van verschillende materialen. Zo levert Wovar zaagjes voor hout, metaal, steen, beton, kit en lijm. De zaagjes zijn te monteren op vele verschillende multitools, van diverse merken. Per zaagje is op de productpagina aangegeven op welke multitools u de zaagjes kunt gebruiken. 

Welk multitool zaagje gebruiken?

De multitool zaagjes van Wovar zijn voorzien van verschillende soorten aansluitingen, waaronder Starlock, DW en SuperCut. Ook bieden wij zaagjes met universele aansluitingen. Het verschil zit hem dan in het doel waarvoor u de zaag wilt gebruiken. Bepaal dus eerst welke materialen u wilt gaan zagen en bestel daar de passende zaag voor. Op de productpagina´s van de multitool zaagjes kunt u precies zien waarvoor u welk zaagje het best kunt gebruiken.