CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Populaire producten

Veelgestelde vragen

Multitool zaagjes

Bij Wovar vindt u allerlei multitool zaagjes en accessoires van hoge kwaliteit voor een lage prijs! Multitool zaagmachines hebben zoals de naam al zegt meerdere functies. Afhankelijk van het bestelde zaagje kunt u de multitool voor bijna iedere klus gebruiken. Wovar levert multitool zaagjes geschikt voor hout, metaal, steen, beton, kit, lijm en schuren.

Multitool zaagjes

Wovar levert multitool zaagbladen voor verschillend gebruik. De multitool zaagjes in ons assortiment verschillen van aansluiting. Dit komt doordat de verschillende merken multitools verschillende aansluitingen gebruiken. Wovar heeft daarom haar assortiment opgedeeld in 3 verschillende aansluitingen multitool zaagjes:

Multitool zaagjes Starlock
Multitool zaagjes Universeel
Multitool zaagjes Dichte aansluiting

We geven per aansluiting duidelijk aan voor welke merken multitool de zaagjes met verschillende aansluitingen geschikt zijn. Bij bestelling van onze multitool zaagjes krijgen zakelijke klanten zoals hoveniers, bouwbedrijven en klusbedrijven met een zakelijk account extra voordeel, zoals korting.

Starlock zaagjes

De multitool zaagjes met een starlock (SL) of starlock max (SLM) aansluiting passen alleen op een Fein Multimaster of multitalent en Bosch multi tool met Starlock aansluiting. De Starlock zaagjes met Starlock aansluiting zijn ontwikkeld door Bosch en Fein. De meeste mensen kennen deze zaagbladen dan ook als Fein zaagjes. Deze multitool zaagbladen zijn geschikt voor machines met een Starlock aansluiting, maar ook op de meeste machines waarvoor een universeel zaagblad gebruikt wordt.

Multitool zaagjes universeel

De multitool zaagjes met een universele aansluiting passen op een DeWalt, Makita of Black & Decker multitool machine. Deze multitool machines worden ook wel de open-back machines genoemd. Door de open achterkant van de multitool zaagbladen universeel, in combinatie met het klemsysteem van bovengenoemde multimachines, zorgt er voor dat u de zaagbladen makkelijk op uw multitool plaatst. 

Zie naast onze multitool zaagjes ook onze reciprozaagjes, decoupeerzaagjes of doorslijpschijven.

Multitool zaagjes dichte aansluiting

Dan zijn er nog de multitool zaagjes met een dichte aansluiting Deze zijn geschikt voor een beperkt multitools. U kunt deze zaagjes bestellen wanneer u een multi tool heeft van Bosch, Fein, Makita, Metabo, Hitachi / Hikoki, AEG, Batavia, Dremel, Skil, Einhell, Ferm of Fein Mulitmaster / Fein multitalent.

Let op! Deze multitool zaagjes zijn alleen geschikt voor multimaster en multitalent multitools van het merk Fein. Dus niet geschikt voor de Fein supercut multitools, daarvoor heeft u de multitool zaagjes van supercut (SC) nodig! 

Multitool accessoires

Naast de multitool accessoires, voor onder andere een Bosch multitool, die geschikt zijn voor zaagwerkzaamheden in hout, kunststof en metaal, leveren wij ook andere multitool accessoires. Denk hierbij aan multitool accessoires voor schuren en slijpen. Wij leveren schuurvoetjes voor multitools en bijbehorend schuurpapier. De schuurvoetjes zijn verkrijgbaar in vingervorm en in driehoeksvorm. Het bijbehorende schuurpapier voor deze accessoires is verkrijgbaar in de korrels 60 tot 240. Ook leveren wij multi tool accessoires voor het verwijderen van lijmresten, oude kitranden of accessoires voor uw multitool om beschadigde tegelvoegen te verwijderen. Dus heeft u accessoires nodig voor uw multitool van Bosch, uw Makita multitool of bent u op zoek naar accessoires voor een multitool van Parkside, Wovar heeft het!

Welke multitool zaagbladen zijn geschikt voor mijn multitool?

Op onderstaande afbeelding kunt u zien welke multitool zaagjes geschikt zijn voor welke multitool. Daar zijn enkele afkortingen in te onderscheiden. Bij elk type aansluiting staan de merken die de aansluitingen ondersteunen. 

  • UN staat voor universeel.
  • SL en SLM staan respectief voor starlock en starlock master.
  • DW staat voor DeWalt. 

Multitool accessoires kopen

Of u nou op zoek bent naar multitool zaagbladen met een universele aansluiting, een Starlock aansluiting of een dichte aansluiting, Wovar heeft het voor u in huis! Bestel vandaag nog voordelig uw multitool accessoires en multitool zaagbladen. Naast onze scherpe prijzen, zijn onze multitool zaagjes altijd van zeer hoge kwaliteit. Hiermee willen wij ook zakelijke klanten graag voor langere tijd aan ons binden. Bent u zakelijke klant bij Wovar, dan nodigen wij u uit om een zakelijk account te openen. Hiermee profiteert u altijd van uw vaste zakelijke korting.