Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Plaatgrendel en Heksluitingen

Bent u opzoek naar een plaatgrendel, heksluiting of poortschuif voor uw tuinhek of schuttingdeur? Wovar heeft een zeer uitgebreid assoritment plaatgrendels en heksluitingen van verzinkt staal, rvs en in het zwart. Sommige plaatgrendels en heksluitingen kunnen afgesloten worden met een hangslot. Vandaar dat deze ook wel hangslotgrendel wordt genoemd. Ook vindt u de benamingen schuifslot of tuinheksluiting voor dergelijke artikelen. 

De zwarte sluitingen zijn gepoedercoat. Deze coating is zeer slijtvast en zorgt voor een prachtige zwarte kleur. Ook beschermd de zwarte coating de plaatgrendels en heksluitingen extra tegen roest. Bij de meeste sluitingen dient u schroeven apart mee te bestellen. Dit wordt bij ieder product apart aangegeven! Bestel uw grendels en heksluitingen voor 22:00 uur en profiteer van bezorging de volgende dag, ook op zaterdag.

 

Maak uw order met plaatgrendels en heksluitingen compleet met onze hengen en duimen. Bekijk al onze hengen en duimen voor het complete assortiment tuinbeslag. Kies uit hengen zwart, verzinkt, verzet, recht en bocht. Koop bijbehorende duimen er meteen bij. Het meest gangbaar zijn de 16 mm duimen. 

Gaat u helemaal zelf een poort maken? Vergeet dan niet slotbouten of houtdraadbouten mee te bestellen!