CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Heksluitingen

Bent u op zoek naar een plaatgrendel, heksluiting of poortschuif voor uw tuinhek of schuttingdeur? Wovar heeft een zeer uitgebreid assortiment plaatgrendels en heksluitingen van verzinkt staal, rvs en in het zwart. Sommige plaatgrendels en heksluitingen kunnen afgesloten worden met een hangslot. Daarom wordt deze ook wel hangslotgrendel wordt genoemd. Ook vindt u de benamingen schuifslot of tuinheksluiting voor dergelijke artikelen. 

De zwarte sluitingen zijn gepoedercoat. Deze coating is zeer slijtvast en zorgt voor een prachtige zwarte kleur. Ook beschermt de zwarte coating de plaatgrendels en heksluitingen extra tegen roest. Bij de meeste sluitingen dient u schroeven apart mee te bestellen. Dit wordt bij ieder product apart aangegeven! Bestel uw grendels en heksluitingen en geniet van onze razendsnelle levering!

De degelijke oplossing; het Boerenklinkstel

Voor uw boerenklinkstellen kunt u ook bij ons terecht. Wovar heeft het boerenklinkstel beschikbaar in de volgende afwerkingen: Roestvast staal, verzinkt staal en zwart gecoat staal. Voor elk type materiaal is er dus een boerenklinkstel beschikbaar voor u. Een boerenklinkstel is super gemakkelijk te bevestigen en erg stevig in gebruik. In het gebruik is dit klinkstel ook erg fijn; het werkt in principe hetzelfde als elke deur in uw eigen woning.  

Video: Boerenklinkstel monteren

Rustieke boeren uitstraling

Met het boerenklinkstel wieringermeer geeft u bijvoorbeeld een erg rustieke en traditionele look aan uw poort of deur. Dus heeft u een boerderij, of is dit de look waar u voor wilt gaan, dan is dit zeker een goede optie voor u. Met dit boerenklinkstel kunt u gemakkelijk uw schuur openen en afsluiten, volledige in de stijl van het gebouw. 

Wovar heeft een divers assortiment in hang- en sluitwerk voor uw poorten, hekken en schuren. Alle typen sluitwerk zijn te verkrijgen in verschillende materiaalsoorten en afwerkingen. Van de meeste producten is een RVS, verzinkt en zwart gecoate variant. Zo zit er altijd een geschikt sluitwerk tussen voor uw houtsoort. 

Wovar heeft hangslotgrendels, tuinheksluitingen, overslaggrendels, boerenklinkstellen, hangslotgrendels, rolschuifsluitingen, automatische heksluitingen, valbeugels, ringheksluitingen en klinkstellen wieringermeer. 

Maximaal gebuiksgemak

Ook wanneer u een simpele en erg gemakkelijke oplossing zoekt hebben wij keuze voor u. Zo kunt u gemakkelijk een schutting vergrendelen met onze hangslotgrendels, of een hekje automatisch laten sluiten tijdens het dichtvallen met de automatische heksluiting. Wanneer u een stal hebt en ook maximaal gebruiksgemak wilt ervaren, hebben wij voor u verschillende valbeugels. Op deze manier kunt u met 1 beweging, gemakkelijk en snel, uw stal vergrendelen. 

Ga voor het totaalpakket

Maak uw order met plaatgrendels en heksluitingen compleet met onze hengen en duimen. Bekijk al onze hengen en duimen voor het complete assortiment tuinbeslag. Kies uit hengen zwart, verzinkt, verzet, recht en bocht. Koop bijbehorende duimen er meteen bij. Het meest gangbaar zijn de 16 mm duimen. 

Gaat u helemaal zelf een poort maken? Vergeet dan niet slotbouten of houtdraadbouten mee te bestellen! Gebruik onze hoogwaardige paalhouders om uw schutting of tuinpoort te plaatsen. 

Zoekt u ook scharnieren voor binnendeuren? Bekijk dan ook onze kogelscharnieren, paumelle scharnieren, pianoscharnieren of zwarte scharnieren