Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:

Wovar Doorslijpschijven

Zoekt u hoogwaardige doorslijpschijven die lang meegaan? Zoek niet verder, a-merk Wovar levert professionele slijpschijven voor de laagste prijs! Wovar levert doorslijpschijven voor onder andere inox. Deze zijn bedoelt om rvs te slijpen zonder brandplekken te krijgen. De inox slijpschijven kunt u bestellen in 3 verschillende maten. Namelijk: 

Het aantal mm staat voor de diameter van de slijpschijven.

Wilt u slijpschijven inox bestellen? Wovar heeft altijd een ruim aantal doorslijpschijven op voorraad, hierdoor is de levertijd doorgaans 1 werkdag. Bekijk per doorslijpschijf welk aantal u dient te bestellen om te profiteren van onze hoge staffelkorting! Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers krijgen extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.

Zijn doorslijpschijven niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons gehele assortiment zaagbladen en doorslijpschijven. Daarnaast levert Wovar ook handig handgereedschap, schuurpapier en meer.

De doorslijpschijven zijn geschikt voor vrijwel alle haakse slijpers. Het verwisselen van een slijpschijf op een haakse slijper is vrij eenvoudig.

Hoe verwissel ik slijpschijven voor mijn haakse slijper?

1. Veiligheid staat altijd voorop, dus als u van plan bent uw doorslijpschijf te verwisselen trekt u als eerste de stekker van uw haakse slijper uit het stopcontact. Zo voorkomt u dat de haakse slijper op wat voor manier dan ook aan kan schieten wanneer u de slijpschijf probeert te vervangen.

2. Nu de stekker uit het stopcontact is gehaald, kunt u de schijf gaan verwijderen. U doet dit door de vergrendelknop in te drukken en de slijpschijf te bewegen tot deze vastklikt. Houd de vergrendelknop vervolgens ingedrukt en verwijder de spanmoer met behulp van de sleutel die bij uw haakste slijper zit.

3. Haal de oude schijf van de haakse slijper en plaats de nieuwe doorslijpschijf weer op uw machine. Let op, als u een wat dikkere (afbraam)schijf op de haakse slijper monteert plaatst u de verhoogde kant van de spanmoer op de schijf. Als u een dunnere doorslijpschijf (zoals die van ons) op de haakse slijper zet zorgt u dat de platte of verzonken kant van de spanmoer op de schijf wordt gemonteerd.

4. Houd de vergrendelknop van de haakse slijper ingedrukt bij het aandraaien van de spanmoer. Zo vergrendelt u de as van de haakse slijper. Vergeet niet de vergrendeling ingedrukt te houden als u de spanmoer extra vastdraait met de sleutel van de haakse slijper.