CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Engels poortbeslag

17 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Engels poortbeslag

Bent u op zoek naar poortbeslag om een tuinpoort of hek mee te maken? Dan kunt u kiezen voor Wovar Engels hekwerk poortbeslag. Hiermee maakt u een Engels hek of een Engelse poort, volgens de traditionele Engelse stijl. Een Engelse poort wordt getypeerd door de unieke vormgeving. Een Engels hek bestaat uit een normaal hek, met daarbij een diagonaal die meestal uitsteekt boven het rechthoekige hekwerk. Deze diagonaal staat niet alleen erg mooi, maar geeft uw hek ook nog extra stevigheid.

Naast deze traditionele vorm, kunt u natuurlijk ook een rechthoekige poort of tuindeur maken met het Engelse poortbeslag. Hierbij ziet u dat het bovenste scharnierende deel in de vorm van een heng is, waar de onderkant een soort klem vormt. Deze twee ongelijke delen doen uw poort compleet anders aanvoelen. Zeker wanneer u dit combineert met de traditionele sluiting of een valbeugel. De sluiting die vroeger veel werd gebruikt bij dit hek, is een veersluiting. Gebruik deze poort om uw weiland, rijbak of erf en tuin af te zetten. De inritpoort kunt u ook combineren met grondgrendels, om er zeker van te zijn dat het poorthek open (of juist dicht) blijft.  

Engels poortbeslag kopen

Voor al uw hengen en duimen moet u bij Wovar zijn. Naast schroeven, specialiseert Wovar zich ook in andere ijzerwaren zoals hengen. Dit Engels poortbeslag is een uniek product, waardoor u zeker niet dezelfde poort als uw buurman heeft. Hengen hangt u in de meeste gevallen aan uw paal of muur met behulp van plaatduimen. Deze uitstekende staafjes passen precies in het ronde montagegat van de hengen. Daarnaast heeft u bij ons keuze uit diverse varianten van de plaatgrenden en heksluitingen. Zo zorgt u ervoor dat uw poort niet alleen goed scharniert, maar ook stevig sluit. 

Zijn onze soorten en maten Engels poortbeslag, Engels hekwerk of schapenhek ijzerwaren niet geschikt voor uw klus? Zie ook eens onze kruishengen of hengen recht. Maak uw tuin compleet met onze borderranden om een prachtig pad te maken. Voor meer schaduw en privacy kunt u ook kijken bij onze Flex Fence draaibare lamellen en schaduwdoeken

Wilt u een overkapping bij uw poort maken? Dan zijn onze pergola verbindingsstukken en betonpoeren aan te bevelen!