• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Dikte
Lengte
Voorraad
Prijs
tot

RVS Spijkers

Bent u op zoek naar RVS spijkers? Wovar heeft een breed assortiment RVS-A2 spijkers in vele maten en met verschillende koppen. Zo beschikt ons magazijn over een ruime voorraad RVS spijkers met bolkop, ook wel ´bombe kop´ genoemd, en RVS spijkers met een verloren kop. Doordat de spijkers roestvast zijn, kunt u ze ook gebruiken voor vochtige ruimtes of natuurlijk voor buiten. Spijkers worden ook wel draadnagels genoemd. Deze draadnagels hebben een rechte stift en een scherpe punt. Mocht u spijkers van roestvast staal zoeken met een gedraaide stift, dan kiest u voor onze bolkopnagels RVS. Hier vindt u ook geribde bolkopnagels RVS op rol, welke u met een tacker kunt bevestigen.

Zijn RVS spijkers niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze RVS 410 schroeven of spijkers verzinkt.

12 producten
Sorteren op voorraad
1-12 van de 12 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Het voordeel van rvs spijkers is dat deze niet oxideren. Draadnagels gemaakt van RVS-A2 staal zijn dus perfect voor gebruik in vochtige ruimtes. Het nadeel van RVS-A2, is dat dit zachter is dan verzinkt staal en daardoor minder sterk. RVS-A2 nagels zijn overigens niet geschikt voor montage in kustgebieden met zout water of in een chloorrijke omgeving zoals bij zwembaden. 

RVS spijkers met bolle kop

RVS spijkers met bolle kop, ook wel bombe kop genoemd, worden veel gebruik voor het monteren van gevelbekleding. Deze draadnagels RVS met bolkop met rechte stift worden gemaakt van hard getrokken draad. Dit is om het krom slaan zoveel mogelijk te beperken. U monteert deze nagels met een hamer. Door de bombe kop, die mooi op het hout blijft liggen, is het ook mogelijk om deze RVS spijkers te verwijderen met bijvoorbeeld een koevoet of klauwhamer.

RVS spijkers met verloren kop 

RVS draadnagels vk (verloren kop) worden gebruik als de bevestiging niet zichtbaar mag zijn en moet worden weggewerkt met bijvoorbeeld plamuur. Vaak wordt de spijker met een drevel nog iets verder in het hout geslagen zodat er eenvoudig een laagje plamuur op kan worden gesmeerd. RVS spijkers met verloren kop zijn verkrijgbaar in de diktes 1.6 mm, 1.8 mm, 2.1 mm 2.4 mm, 2.7 mm en 3.4 mm. De lengtes variëren van 25 mm tot en met 80 mm.

RVS spijkers en draadnagels bestellen

Bestel uw RVS spijkers van A-merk Wovar in verpakkingen van 350 gram. Populaire maten zijn 1.8 x 30 mm en 2.4 x 45 mm. Bedrijven die werkzaam zijn in de bouw-, klus- of tuinbranche krijgen extra voordeel bij Wovar met een zakelijk account! Denk hierbij aan extra korting, een overzichtelijke orderhistorie en een vast contactpersoon.