Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:

Wovar Bommerscharnieren

Bent u van plan om klapdeuren of saloondeuren te maken? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Want ook bij Wovar kunt u nu terecht voor bommerscharnieren, ook wel klapdeur scharnieren genoemd. 

Naast dat deze scharnieren door cowboys in het wilde westen gebruikt worden, zijn deze voornamelijk te vinden op plekken waar een grote doorstroom van mensen is. Denk bijvoorbeeld aan keukens en toiletten bij horecagelegenheden.

Onze bommerscharnieren zijn dubbelwerkend, dit betekent dat u uw deur van beide kanten kunt openen hij vanzelf weer dicht gaat. Omdat deze klapscharnieren de deur weer sluiten, worden zij ook wel deurdrangers genoemd.

Bestel uw bommerscharnieren super voordelig bij Wovar! Wovar levert A-kwaliteit klapdeur scharnieren uit eigen voorraad in 24 uur bij u thuis! 

Klapdeur scharnieren monteren

Bij de montage van deze scharnieren is het belangrijk om rekening te houden met de deurdikte. De deur moet namelijk dezelfde breedte hebben als het middenstuk van het scharnier.

Daarnaast maakt het bij dit type scharnier niet uit of het om een binnen- of buitendraaiende deur gaat, gezien de deur van beide kanten geopend kan worden. Dit maakt de montage vrij eenvoudig.

Stap 1: Bepaal de positie van het bovenste scharnier
Stap 2: Stip de schroefgaten aan met een potlood
Stap 3: Boor de schroefgaten lichtelijk voor, ongeveer 30 mm diep
Stap 4: Schroef het bovenste scharnier vast
Stap 5: Herhaal stap 1 t/m 4 voor het onderste scharnier
Stap 6: Schroef de scharnieren nu aan het frame
Stap 7: Gebruik de borgpinnen en stelpen om in te stellen hoe zwaar uw deur open en dicht gaat

Bommerscharnieren bestellen

Bestel uw bommerscharnieren voor een aantrekkelijke prijs bij Wovar. En bij een bestelling van 4 stuks of meer, maakt u al gebruik van onze staffelkorting!

Bent u een hovenier of hebt u een bouw- of klusbedrijf? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account en geniet van extra voordelen, zoals een vaste korting en een eigen contactpersoon!

Bekijk naast onze bommerscharnieren ook onze paumelle scharnieren, kogelscharnieren, normale vierkante scharnieren en pianoscharnieren. Voor zwarte scharnieren bent u ook bij Wovar aan het juiste adres.