CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Populaire producten

Hamers

Op zoek naar een hamer? Er zijn ontzettend veel soorten hamers en ieder hamer heeft weer zijn eigen toepassing. Hamers kunnen namelijk voor van alles gebruikt worden, zoals het leggen van bestrating, voor sloopwerkzaamheden of om spijkers in hout te slaan. Op deze pagina kunt heel veel soorten en maten hamers vinden. Wovar heeft bankhamers is verschillende maten, klauwhamers, rubberhamers, mokers, kaphamers voor metselaars en ga zo maar door. Ook voor hamers bent u dus bij Wovar aan het juiste adres!

Bankhamer

De bankhamer kent iedereen. Dit is de echte originele hamer met een vlakke stalen kop om spijkers in het hout te slaan. De bankhamer is verkrijgbaar in verschillende gewichten. Wovar heeft bankhamers variërend tussen 100 gram en 1000 gram. Behalve het verschil in gewicht is er ook nog het verschil in soort steel. Bankhamers zijn bij Wovar verkrijgbaar met een essenhouten steel of met een glasfiber steel. 

Klauwhamer

De klauwhamer is bedoeld voor het verwerken van spijkers of slagpluggen. Het grote verschil met de bankhamer is dat de klauw hamer beschikt over een klauw aan de achterzijde van de kop. Deze klauw wordt gebruikt om krom geslagen spijkers uit het hout te trekken. Deze hamer is dus heel geschikt om iets mee te timmeren. Ook de klauwhamer is verkrijgbaar met verschillende stelen. Wovar verkoopt klauwhamers met houten steel, klauwhamers met stalen steel en klauwhamers met glasfiber steel.

Voorhamer

Wovar heeft ook voorhamers in het assortiment. Deze hamers zijn uitstekend geschikt voor het zware sloopwerk zoals gemetselde muren. De voorhamer beschikt over een lange steel en een zware kop. De lange steel is gemaakt om een groter hefboomeffect te creëren, zo genereert u nóg meer kracht om uw sloopwerk makkelijker te maken. De kop van de voorhamer is verkrijgbaar in verschillende gewichten, variërend tussen de 3kg en 6kg. Hoe zwaarder uw sloopwerk, hoe zwaarder de kop van de voorhamer. Daarnaast kunt u deze zware hamer ook gebruiken voor het inslaan van piketpaaltjes of schuttingpalen, deze vindt u bij onze tuinhout in de categorie tuin

Rubber hamer

Rubber hamers worden onder andere gebruikt bij het leggen van bestrating. Door de rubberen kop op de rubber hamer beschadigen de tegels, klinkers of waaltjes niet, wanneer deze op hun plek geslagen worden. Ook tegelzetters gebruiken vaak een rubber hamer. Deze gebruiken specifiek de witte variant. Met de witte rubber hamer wordt voorkomen dat het rubber strepen op de tegels achter laat. Bent u op zoek naar alles voor tegelen? Neem dan eens een kijkje bij onze volledige categorie handgereedschap, hier vindt u ook al ons tegelgereedschap.

Moker

Een moker wordt ook wel vuisthamer genoemd. Deze hamer wordt vaak in combinatie met een steenbeitel of koutbeitel gebruikt. Door de zware kop van de moker, wordt het makkelijk om bijvoorbeeld tegels van de wand te slaan met een koudbeitel. Ook handig tijdens uw sloopwerkzaamheden zijn breekijzers en koevoeten, deze vindt u in onze categorie handgereedschap Mokers zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten en met verschillende stelen. Wovar heeft vuisthamers van 1 kg, 1,5 kg en 2 kg. De vuisthamer is ook weer verkrijgbaar met een steel van glasfiber. Dit maakt uw sloopwerkzaamheden een stuk comfortabeler.

Tip: Wanneer u een hamer met houten steel één nacht buiten neerlegt zet de steel iets uit, omdat er vocht in trekt. Dit zorgt ervoor dat de steel nóg steviger op zijn plek blijft en niet zal breken.

Hamers kopen

U wilt een hamer van A-merk kwaliteit kopen? Bij Wovar bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct. De materialen waar onze hamers van gemaakt zijn, verschilt. De meeste hamers in ons assortiment beschikken over een essenhouten steel. Wovar levert van allerlei soorten hamers voor altijd een scherpe prijs. Bestel uw hamer daarom snel bij Wovar. Op de meeste Hamers bieden wij een aantrekkelijke staffelkorting aan. Hierdoor profiteert u bij de aanschaf van meerdere hamers van nog scherpere prijzen!

Zakelijke klanten, zoals bouw- of klusbedrijven, zijn bij Wovar ook zeker aan het juiste adres. Als zakelijke klant u kunt u bij ons een zakelijk account aanmaken. Hiermee profiteert u van vele voordelen. U krijgt op iedere bestelling 15% korting. Daarnaast krijgt u ook een eigen contactpersoon, een handige bestelgeschiedenis en de mogelijkheid tot spoedlevering. 

Heeft u ook spijkers nodig voor uw klus? Deze kunt u vinden bij onze draadnagels en spijkers. Wovar heeft bijvoorbeeld RVS spijkers, verzinkte spijkers en bolkopnagels.