CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Kozijnverankering

9 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Kozijnverankering

Voor een goede en deugdelijke montage van een houten kozijn in uw gevel, gebruikt u diverse varianten kozijnankers. In ons ruime assortiment kozijnverankering vindt u alle benodigde items om de montage op een goede wijze uit te voeren. Denk aan vloerstrips voor een vaste maat, kozijnstelbeugels wanneer deze variabel moet zijn en vergeet niet om ook de kozijnanker met haak mee te bestellen voor het inmetselen van de kozijnen in de lintvoegen. Wovar heeft een breed scala aan items specifiek geschikt voor kozijn montage in de buitengevel.

Kozijnverankering gebruiken

In het assortiment van Wovar vindt je diverse soorten kozijnverankering waarbij je doorgaans kunt spreken van varianten welke meegemetseld moeten worden in de lintvoegen van de gevel en ankers die bestaan uit een anerplaat met bevestigingsplaat voor aan het kozijn. De kozijnankere werken door de krachten te verdelen over het anker en het bevestigingsmateriaal. De krachten en stevigheid haalt het kozijn in dat geval uit de gevel, dit zal moeten zorgen voor een zeer degelijke constructie. Kozijnverankering is enkel toepasbaar bij een nieuw te maken gevel. Voor renovatiewerk kiest u het beste voor onze kozijnpluggen of stelschroeven .

Combineer uw bestelling ook met onze overige types verankering en laat u verrassen door onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service.