Filter op:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Hardhoutboren

Met onze hardhoutboren gaat voorboren in hardhout heel eenvoudig. Bij zowel dunne als dikke hardhoutboortjes adviseren wij de boor steeds in en uit het hout te bewegen. Zo wordt uw boortje niet te warm en kunt u het zaagsel afvoeren. 

De hardhoutboren van Wovar zijn gemaakt van Hoge sterkte staal. Dit maakt de boortjes niet alleen ijzersterk maar zorgt ook voor een langere levensduur. Naast de hoge sterkte staal kwaliteit zijn de hardhoutboortjes ook voorzien van Titanium-Nitride (TiN) coating. Door de TiN coating wordt de oppervlaktehardheid verhoogd tot ca. 2.300 HV.

Ook heeft de hardhoutboor hierdoor een hittebestendigheid tot wel 600ºC. De hardhout boortjes hebben hierdoor een langere levensduur. Daarnaast zijn de boren van Wovar volledig geslepen waardoor een hogere snijwaarde verkregen wordt. De hardhoutboor heeft een hoge rondloopnauwkeurigheid. Dit zorgt voor perfecte ronde gaten. Bent u van plan te boren in metalen voorwerpen? Kies dan voor één van onze Wovar metaalboren.

De hardhoutboren van Wovar kunnen gebruikt worden in combinatie met een handboormachine, een sterke accuboormachine of een kolomboormachine.

Bestellen

Ontdek onze speciale hardhoutboren van hoge kwaliteit. Profiteer van onze bulkkorting en bestel minimaal 10 stuks. Bedrijven profiteren van nog meer voordeel bij Wovar. Zakelijke klant worden? Meldt u hier aan en ontdek de extra voordelen!