Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:

Wovar Loodvervanger

Op zoek naar een loodvervanger om een waterdichte constructie te maken? De EPDM loodvervangers met aluminium versterking van Wovar hebben vele voordelen ten opzichte van origineel bladlood. Zo zijn onze loodvervangers onder andere gemakkelijker te plaatsen doordat ze zelfklevend zijn, lichter in gewicht, minder gevoelig voor diefstal, UV-bestendig en verkrijgbaar in lange rollen, waardoor u minder hoeft te overlappen.

De rollen loodvervanger zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten: zelfklevend Flex en zelfklevend Golf. Beide varianten worden in verschillende situaties gebruikt. Zo wordt de zelfklevende golf serie veelal gebruikt op dakpannen, bijvoorbeeld bij het waterdicht maken van dakkappellen, het aanleggen van een kilgoot of aan de onderkant van een schoorsteen. De zelfklevende Flex variant gebruikt u bij het waterdicht maken van kozijnen, de zijkanten van een schoorsteen of (spouw)gevels. 

De Flex variant leveren we altijd in rollen van 10 meter lang, waarbij u zelf kiest welke breedte het beste bij uw klus past. Zo vindt u deze in de volgende breedtes: 150 mm, 200 mm, 300 mm, 450 mm en 600 mm. Deze zijn alleen verkrijgbaar in het zwart. 

De Golf serie is verkrijgbaar in rollen van 450 mm breed en 10 meter lang en leveren we in verschillende kleuren, zodat u altijd bijpassende loodvervanger heeft voor uw dakpannen. Kies uit de kleuren zwart, rood, antraciet en bruin.