CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Bouwfolie

8 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Bouwfolie

Zoekt u bouwfolie voor op de bouwplaats of voor gebruik binnenshuis? Met Wovar bouwfolie transparant T100 en T200 beschermt u eenvoudig uw materialen die u laat liggen op de bouwplaats of voorkomt u verfvlekken op uw meubels. Daarnaast worden transparante bouwfolies ook veel gebruikt voor het afschermen van open ruimtes. Bijvoorbeeld bij een aanbouw waar de gevel nog niet helemaal afgesloten kan worden. Ook bij open isolatie en houtwerk dat bescherming nodig heeft tegen regen, condens, stof of viezigheid gebruikt u deze bouwfolie.

Bouwfolie T100 of T200?

Voor binnenshuis gebruik zijn beide bouwfolies uitermate geschikt. Zowel de T100 als T200 is sterk genoeg en zal uw spullen probleemloos beschermen tegen stof, vocht en andere externe invloeden. De T100 is een dunnere variant 35 μm (0,035 mm) dan de T200 60 μm (0,06 mm) en iets voordeliger.

Voor buitengebruik raden wij de T200 aan, deze is bijna 2 keer zo dik en dus ook veel steviger. Bij stevige wind is de kans dat de bouwfolie scheurt een stuk lager. Vanwege de extra dikte is de T200 iets prijziger per vierkante meter. 

Het voornamelijkste doel van bouwfolie transparant, is het voorkomen van schade door regen, condens of stof. Natuurlijk kan transparante bouwfolie voor veel meer toepassingen gebruikt worden. Denk aan het afdekken van meubels als u gaat schilderen of auto die u voor langere tijd opslaat, maar graag netjes wilt houden. Het verschil in type T100 en T200 zit hem in de dikte van de folie. Bij voorwerpen afdekken binnenshuis zonder scherpe randen of punten kiest u voor bouwfolie T100. Voor buiten en voorwerpen met uitstekende punten en scherpe randen kiest u voor bouwfolie T200.

Bouwfolie T100 en T200 aanbrengen

Het monteren of eigenlijk aanbrengen van bouwfolie ter bescherming van uw bouwplaats of klusprojecten dient u te doen zonder pennen of haringen. U maakt dan namelijk een gat in de bouwfolie waardoor deze een stuk kwetsbaarder wordt. Bij een windvlaag is de kans dan namelijk groot dat de folie gaat scheuren. Gebruik altijd klemmen, bijvoorbeeld zeilklemmen, of (semi) zware materialen/ objecten zoals stenen om de folie op zijn plek te houden.

Bouwfolie transparant van Wovar is ideaal voor op de bouwplaats. Met de folie dekt u namelijk eenvoudig gereedschap en andere materialen af. U kunt zelf bepalen welke breedte u nodig heeft. Zelf snijdt of knipt u de folie eenvoudig op maat met een schaar of afbreekmes.

Bouwfolie transparant bestellen

Bestel uw dakfolie en gevelfolie vandaag nog voor een scherpe prijs bij Wovar. En hebt u een bouw- en klusbedrijf of bent u een hovenier? Dan krijgt u extra voordeel met een zakelijk account! Ontvang zo bijvoorbeeld direct een vaste zakelijke korting en een handig order overzicht.

Is bouwfolie niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan eens in ons assortiment dak- en gevelfolie