Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Veiligheidsbeslag

Zoekt u veiligheidsbeslag? Wovar levert hoogwaardig veiligheidsbeslag en veiligheidsschilden voor uw voordeur en andere buitendeuren van uw woning. Veiligheidsbeslag van Wovar is altijd voorzien van een SKG keurmerk met 3 sterren. Wovar biedt veiligheidsbeslag en veiligheidssloten in verschillende varianten. Populair is ons veiligheidsgarnituur zwart. Daarnaast doen ook onze veiligheids kortschilden en veiligheidslangschilden het goed. Losse schilden zijn te combineren met onze losse deurklinken. Ook wordt veiligheidsbeslag veel gecombineerd met deurknoppen in plaats van deurkrukken. Bestel uw SKG deurbeslag vandaag nog en wij leveren het de volgende dag! Voor exacte besteldeadlines zie de productpagina. 

Naast inbouw veiligheidsbeslag verkoopt Wovar ook wc deurbeslagdeurbeslag op schild of deurbeslag op rozet. Daarnaast leveren wij ook losse deurklinkendeurschilden, en rozetten.

Veiligheidsbeslag van Wovar geeft extra weerstand tegen inbraakpogingen. Een goed veiligheidsschild is onder andere te herkennen aan het keurmerk symbool SKG. Het heeft een boor vertragende stalen beschermplaat achter het buitenschild. Het buitenschild kan niet zomaar verwijderd worden, want het wordt van binnenuit bevestigd en vastgehouden door stalen schroef bouten. De afgeschuinde vorm maakt het moeilijk om het schild met een tang of ander gereedschap aan te pakken. De dikte van het buitenschild varieert. Vaak is het binnenschild 8 mm en het buitenbeslag 15 mm. Veiligheidsschilden zijn er zowel in kort- als in langschilden, met verschillende afmetingen, hartmaten en sparingen.

Wat houdt een SKG keurmerk in voor Wovar veiligheidsbeslag?

Hang- en sluitwerk moet aan hoge eisen voor inbraakpreventie voldoen. U herkent deze producten aan het logo van de SKG (Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen). Deze stichting beoordeelt de producten en kent hieraan een aantal sterren toe die aangeven hoe inbraakwerenheid het slot is. Hoe hoger het aantal sterren, hoe langer het slot beschermt tegen een inbraak(poging). 

Voor het beveiligen van ramen en deuren in de bestaande (woning)bouw dient de beveiligingsrichtlijn gehanteerd te worden. Hierbij geldt, dat met hang- en sluitwerk voorzien van skg* of skg** een inbraakwerendheid van 3 minuten te realiseren is (twee sterren per kant minimaal). Met hang- en sluitwerk voorzien van skg*** is een inbraakwerendheid van 5 minuten te realiseren. Wovar veiligheidsbeslag beschikt over een SKG keurmerk met 3 sterren!

Veiligheidsbeslag bestellen

Bestel hoogwaardig veiligheidsbeslag van Wovar nu voor de laagste prijs. Wovar levert veiligheidsbeslag uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis! Bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven kunnen gebruik maken van extra voordelen, zoals korting, met een zakelijk account.

Bekijk ook onze insteeksloten. Daar kiest u bijvoorbeeld een prachtig loopslot, kastslot of dag en nachtslot.