CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Touw en ketting op rolBevestigingsmaterialen

Populaire producten

Touw en ketting op rol

Wovar levert stalen schakel kettingen op maat naar uw wensen. U kunt moeiteloos een voetketting per meter bij ons bestellen in verschillende soorten. We leveren wel alleen kettingen per meter. U kunt bijvoorbeeld niet 3,5 meter aan ketting bestellen. Dat komt omdat we de ketting per meter aan elkaar kunnen sluiten. Voetkettingen worden geleverd in zowel verzinkt staal als RVS.

Schakelkettingen

Een verzinkte voetketting is sterker dan een RVS voetketting. Dit komt omdat roestvast staal zachter is dan verzinkt staal. Een RVS voetketting is duurzamer dan verzinkt staal, omdat deze roestvaster is. De schakels van de voetkettingen zijn gelast en daardoor ijzersterk. Naast voetketting leveren we ook kettingen van kunststof en verschillende soorten touw. De diktes van onze schakels variëren van 3 tot 6 mm dik. De schakels van deze schakelketting staan loodrecht op de schakels waarmee ze verbonden zijn om ze steviger te maken. Het gewicht van de RVS of verzinkte ijzeren ketting staat per afmeting aangegeven. Net als de exacte afmetingen van de schakels.

Nylon touw

Nylon touw is een sterkte touwsoort en is bij Wovar in verschillende diktes te bestellen. Het touw wordt gebruik voor meerdere doeleinden, waaronder bijvoorbeeld hijs- en trekwerkzaamheden. De nylon touwen zijn 3-strengs geslagen en daarom zeer sterk. Het nylon touw van Wovar wordt geleverd in een blisterverpakking van 10 meter.

Polypropyleen touw

Het polypropyleen touw van Wovar is een multifunctioneel touw dat voor verschillende klusjes gebruikt kan worden. Bij Wovar is dit touw in een aantal verschillende diktematen verkrijgbaar, varierend van 4 tot 10 mm dik. Het touw wordt voornamelijk gebruikt als hijstouw en als hulpmiddel bij het vastzetten van bepaalde objecten. Omdat het touw 3-strengs geslagen is, heeft het een hoge breekkracht. Bovendien heeft het een lange levensduur.

Sisal touw

Voor het ondersteunen van uw planten of het vastbinden van objecten in uw tuin is sisal touw gefabriceerd. Dit 100% natuurlijke touw is gemaakt van tropische vezels en daardoor natuurlijk afbreekbaar. Ideaal voor als u in de tuin iets tijdelijk moet vastzetten. Het touw wordt bij Wovar aangeboden in een aantal diktematen, die variëren van 6 tot 10 mm dik. Het touw wordt geleverd op een haspel met circa 10 meter aan sisal touw

Karabijnhaken ketting

Schakelkettingen, maar ook andere soorten ketting, worden vaak gecombineerd met karabijnhaken. Dit komt door het enorme gebruiksgemak dat deze haken met zich meebrengen. Deze haken zijn verkrijgbaar in RVS, verzinkt en zwarte variant. We hebben haken in verschillende maten, zodat er altijd een geschikte haak voor uw ketting bij zit! Voor meer alternatieven, kunt u kijken bij ons complete aanbod haken en ogen. Hier vindt u bijvoorbeeld ook onze populaire S-haken.

Touw en ketting van RVS of verzinkt staal bestellen

Bestel uw ketting per meter of uw touw per haspel/blister vandaag nog bij Wovar voor de scherpste prijs! Handig voor als u thuis een klusje moet doen waarbij u een stuk touw of ketting nodig heeft. Naast onze scherpe prijs profiteert u bij Wovar van een razendsnelle levering. Zo kunt u morgen al aan de slag met allerlei bind- of hijswerkzaamheden als u vandaag besteld! En heeft u een eigen klus- of bouwbedrijf? Registreer uzelf dan gauw als zakelijke klant en maak gebruik van extra voordelen zoals een handig besteloverzicht en een vaste zakelijke korting.