CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Woca Exterior OilHoutolieVerf en Beits

Filters

Woca Exterior Oil

41 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Woca Exterior Oil

Woca Exterior Oil is olie voor buiten. Met deze olie in verschillende kleuren beschermt en decoreert u uw hout buitenshuis. Denk aan vlonders, gevels, meubels en nog veel meer! Bij Wovar kunt u Woca Exterior Oil kopen uit eigen voorraad. Zo bent u zeker van snelle bezorging.

Naast Woca Olie levert Wovar nog vele andere soorten olie voor buitenshuis. Gebruikt u liever een beits om uw houtwerk te beschermen? In het assortiment buitenbeits vindt u vele varianten! Onderaan deze pagina ziet u de kleuren nog eens netjes op een rijtje met kleurstalen.  

Woca Exterior Oil

In onze webshop vindt u natuurlijk verschillende soorten olie van verschillende merken en voor verschillende projecten. Zo hebben wij bijvoorbeeld onze eigen hardhout olie Bankirai en hardhout olie naturel. Daarnaast vindt u bij ons nog terrasolie van Lacq en bijvoorbeeld die van Cetabever. Echter is er een olie die wij waarschijnlijk het meeste aanraden en dat is de Woca Exterior Oil. Deze olie is namelijk te gebruiken op elke houtsoort en bij vrijwel elke klus. De olie zorgt voor bescherming, kleurbehoud en decoreert uw tuinhout!

Hout olie buiten

Veel van onze klanten willen hun hout behandelen om de kleur te behouden, maar willen dit doen met een zo natuurlijk mogelijke kleur. Ze kiezen dan ook graag voor een kleur zo dicht mogelijk bij de originele kleur van het hout. Wij hebben een lijstje gemaakt van populaire houtsoorten waarbij deze olie wordt gebruikt en welke kleur het beste gebruikt kan worden.

  • Ayous: Dit is een lastige houtsoort om te behandelen. Zeker wanneer het thermisch gemodificeerd is. Woca exterieur olie is één van de weinige oliën die hier wel goed bij werken. Populaire kleuren zijn dan naturel, Teak, Bankirai en walnoot. Wij adviseren het liefste de kleur Teak. Dit geeft de meest natuurlijke uitstraling en toch tegelijkertijd een zeer goed kleurbehoud.
  • Red Cedar: Ook Red Cedar is een houtsoort die zich soms wat moeilijk laat behandelen, maar niet door de olie van Woca. Vooral naturel en teak zijn hier populaire kleuren bij. Daarnaast wordt Lariks vaak geadviseerd als mooie Red Cedar kleur.
  • Lariks en Douglas hout: Tegenwoordig worden Lariks en Douglas vaak in één adem genoemd. Beide houtsoorten laten zich uitstekend met deze olie behandelen. Populaire kleuren zijn dan vooral naturel en Lariks voor een natuurlijke uitstraling. Wat ook populair is zijn de kleuren Teak en Bankirai. Hiermee geeft u goedkoper zachthout, de uitstraling van hardhout!
  • Fraké: Fraké is vaak thermisch gemodificeerd en lastig te behandelen. Toch werkt ook hier deze olie uitstekend en wordt dan ook door menig houtverkoper aangeraden. Populaire kleuren zijn dan naturel, Teak en Lariks voor de meest natuurlijke uitstraling. De andere kleuren worden hier echter ook vaak voor gebruikt.
  • Alle andere houtsoorten: Daarnaast kunt u ook voor alle andere houtsoorten deze olie gebruiken. Dat maakt deze olie juist zo uniek! Gebruik een kleur naar keuze. Veel mensen vinden het natuurlijk het mooiste om een kleur te kiezen die zo dicht mogelijk bij het origineel ligt. Onthoud wel: hoe meer kleurpigment, des te meer bescherming tegen de zon. Naturel is dan ook de minst beschermende kleur en zwart de meest beschermende.

Olie voor hout buiten

De Woca Exterior Oil is natuurlijk een transparant product in verschillende kleuren. Hoe de olie er op uw hout uit ziet, is erg afhankelijk van het hout. Daarom kan het lastig in te schatten zijn welke kleur voor u het beste is. Daarom leveren wij speciale testers. Met Woca Exterior Oil testers kunt u met gemak een plank testen of een stukje afgezaagd hout. Laat de olie even een paar dagen goed drogen voordat u een oordeel velt. Zo voorkomt u teleurstelling en kunt u uzelf veel geld en moeite besparen. 

Wovar levert ook een breed assortiment aan beits. Beits zorgt voor een zeer goede bescherming en is in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Olie voor meubels

De exterieur olie van Woca wordt ook veel gebruikt voor het behandelen van meubels. Wanneer u bijvoorbeeld een stoel van teak in de tuin plaatst gaat deze na verloop van tijd verkleuren. Wovar beschikt ook over een breed assortiment meubelbeits. U kunt kiezen uit verschillende tinten en kleuren

Woca exterior oil kleuren

De olie van Woca is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Over het algemeen geldt: hoe donkerder de kleur, hoe langer deze op kleur blijft zonder onderhoud. De meeste mensen kiezen voor een kleur die zo dicht mogelijk ligt bij de kleur van het hout dat ze gaan behandelen. Zo houdt u de meest natuurlijke en realistische kleur. Hieronder ziet u een plaatje met de verschillende kleuren. Populaire kleuren zijn Teak, Naturel, Hazelnoot, Walnoot, Bankirai, Merbau en Lariks. De échte houtkleuren dus. Welke kleur kiest u van de woca exterior oil?  

undefined