CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
HandgereedschapGereedschap

Populaire producten

Handgereedschap

Zoekt u naast bevestigingsmaterialen ook bijpassend handgereedschap? Bij Wovar vindt u diverse soorten handgereedschap voor zowel professioneel als doe-het-zelf gebruik. Van hamers tot plamuurmessen en van schroevendraaiers tot rolmaten. Voor iedere klus heeft Wovar het handgereedschap wat u nodig heeft. 

Gereedschapsets

Bij Wovar heeft u keuze uit diverse soorten gereedschapsets. Bent u op zoek naar een schroevendraaierset, steeksleutelset, dopsleutelset of beitelset, wij kunnen het leveren. Ook als u op zoek bent naar een gereedschapskoffer voor op een studentenkamer of een gevulde gereedschapkoffer voor op kantoor, bent u bij ons aan het juiste adres.

Hamers 

Wovar heeft verschillende soorten hamers in het assortiment. Iedere hamer heeft een andere toepassing. Een klauwhamer wordt gebruikt om spijkers in hout te bevestigen, bankhamers worden veelal gebruikt voor metaalbewerking, terwijl een rubberhamer of een stratenmakershamer worden gebruikt om bestrating aan te kloppen. Daarnaast zijn er voor het betere breek- en sloopwerk diverse soorten mokers en voorhamers te krijgen.

Handzagen

Wij verkopen handzagen voor vele doeleinden. Iedereen kent de reguliere handzaag voor het doormidden zagen van plaatwerk, balken en latten. Daarnaast zijn er de boomzagen voor het zagen van takken en/of stammen. Onmisbaar in iedere gereedschapkist is een beugelzaag voor metaal en een 'babyzaagje' voor metaal. Hiermee zaag je niet alleen alluminium of ijzer, maar ook diverse kunststoffen zoals PVC. Uiteraard kunnen wij ook de vervangende zaagbladen hiervan leveren.

Schroevendraaiers

Als onmisbaar stuk handgereedschap biedt Wovar verschillende schroevendraaiers zoals torx-schroevendraaiers, kruiskopschroevendraaiers en platte schroevendraaiers aan. Deze schroevendraaiers zijn zowel los als per set te verkrijgen. Voor het werken met elektra bieden wij deze schroevendraaiers uiteraard ook in de geïsoleerde versie (VDE) aan, zo bent u er van verzekerd dat u veilig kunt werken.  

Tangen 

Wovar heeft ook een breed assortiment aan verschillende tangen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld meerdere waterpomptangen vinden om bouten en moeren aan te draaien en kniptangen om draden en kabels door te knippen. Uiteraard verkopen wij ook geïsoleerde tangen.(VDE) Met onze nijptangen kunt u eenvoudig spijkers uit hout trekken en met onze punttangen draden vastpakken of buigen. Ten slotte heeft Wovar nog combinatietangen. Deze zijn voor veelzijdig gebruik. Hierbij kunt u denken aan het doorknippen van ijzerdraad, verbuigen van voorwerpen of klemmen van kleine buizen. 

Dop- en Steeksleutels

Zoekt u losse steeksleutels of een set met ringsleutels? Ook dan bent u bij Wovar op het juiste adres. Voor het aandraaien van knelkoppelingen zijn goede steeksleutels onmisbaar, deze hebben wij in diverse maten. Voor het los- of vastdraaien van bouten en moeren op moeilijk bereikbare plekken kunt u onze dopsleutels met ratel gebruiken. Deze worden vaak in sets aangeboden, zodat u alle dopmaten bij de hand heeft. 

Metsel- en Stucgereedschap

In de categorie metsel- en stucgereedschap vindt u veel verschillende troffels, voegspijkers, spackmessen en speciekuipen. Dit zijn onmisbare gereedschappen voor iedere metselaar of stucadoor. Ook wanneer u zelf thuis aan de slag wilt bent u bij ons aan het juiste adres voor alle gereedschappen.

Tegelgereedschap

Bij ons tegelgereedschap vindt u verschillende tegelkruisjes, wiggen, plakspanen, lijmkammen en ga zo maar door. Deze tegelgereedschappen en tegelaccessoires zijn voor dagelijks gebruik door iedere tegelzetter, maar uiteraard is dit gereedschap ook geschikt voor particulier gebruik. Wilt u thuis een toilet of badkamer betegelen, dan vindt u bij Wovar alle gereedschappen die u nodig heeft.  

Tackers en Nietmachines

Wilt u folies vastzetten op houtwerk of wilt u glaslatten vast schieten met nagels? Voor iedere soort bevestiging heeft Wovar een oplossing. Zo gebruikt u onze handtacker voor het vastzetten van bijvoorbeeld dampwerende folies. Uiteraard is het ook mogelijk om nietpistolen of spijkerpistolen op luchtdruk te krijgen. Dit maakt het bevestigen van nietjes of nagels een stuk makkelijker en bevordert de snelheid van werken. 

Klemgereedschap

Voor het verlijmen van diverse houtverbindingen kan een goede lijmklem niet ontbreken. U kunt lijmklemmen in diverse maten krijgen, dit is uiteraard helemaal afhankelijk van de grootte van uw werkstuk. U plaatst het te verlijmen werkstuk tussen de klem en bent ervan verzekerd dat deze niet loskomt voordat uw lijm goed uitgehard is. 

Gereedschap kopen

Bestel al uw handgereedschap bij Wovar voor een super scherpe prijs. Plaats uw bestelling vandaag nog voor 21:30 uur en ontvang uw handgereedschap de volgende dag nog thuis. Bouwbedrijven, hoveniers en houthandels kunnen bij Wovar een zakelijk account aanmaken. Hiermee profiteert u van vele voordelen, zoals 15% zakelijke korting en een eigen contactpersoon. Wilt u particulier bestellen? Geen probleem! Bekijk per product de aangegeven staffelkortingen voor extra scherpe prijzen!