• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Populaire producten

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Lees meer

Wovar Handgereedschap

Zoekt u naast bevestigingsmaterialen ook bijpassend handgereedschap? Bij Wovar vindt u diverse soorten handgereedschap voor zowel professioneel als doe-het-zelf gebruik. Van hamers tot plamuurmessen en van schroevendraaiers tot rolmaten. Voor iedere klus heeft Wovar het handgereedschap wat u nodig heeft. 

Hamers en schroevendraaiers

Wovar heeft verschillende soorten hamers in het assortiment. Iedere hamer heeft een andere toepassing. Een bankhamer en een klauwhamer worden gebruikt om spijkers in hout te bevestigen, terwijl een rubberhamer wordt gebruikt om bestrating aan te kloppen en een voorhamer om een muur te slopen. Daarnaast heeft Wovar verschillende schroevendraaiers zoals torx-schroevendraaiers, kruiskopschroevendraaiers en platte schroevendraaiers. 

Tangen en zagen

Wovar heeft ook een breed assortiment aan verschillende tangen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld meerdere waterpomptangen vinden om bouten en moeren aan te draaien en kniptangen om draden en kabels door te knippen. Met onze nijptangen kunt u eenvoudig spijkers uit hout trekken en met onze punttangen draden vastpakken of buigen. Ten slotte heeft Wovar nog combinatietangen. Hiermee kunt u eigenlijk alles doen wat u maar wilt. Verder kunt u bij ons ook verschillende zagen zoals een houtzaag en een ijzerzaag vinden. 

 

Professioneel gereedschap

Uiteraard heeft Wovar ook gereedschap voor de echte vakman en professional. Wovar heeft namelijk ook veel gereedschap voor de stukadoor, de metselaar en de tegelzetter. In de categorie metsel- en stucgereedschap vindt u bijvoorbeeld veel verschillende troffels, voegspijkers, spackmessen en speciekuipen. Bij ons tegelgereedschap vindt u verschillende tegelkruisjes, wiggen, plakspanen, lijmkammen en ga zo maar door. Uiteraard is dit gereedschap ook geschikt voor particulier gebruik. 

Handgereedschap en gereedschapsets

Handgereedschap zorgt voor ontzettend veel gemak. Dat komt omdat het vaak vrij eenvoudig te gebruiken is. Verder zorgt handgereedschap er dankzij de eenvoud voor dat uw klus sneller afgerond is. Vaak zijn de voorbereidingen die u moet treffen ook minimaal. Vaak heeft u van een soort handgereedschap meerdere formaten nodig. Hiervoor heeft Wovar verschillende sets in het assortiment, zoals een plamuurmessen set en een inbussleutel set. 

Gereedschap kopen

Bestel al uw handgereedschap bij Wovar voor een super scherpe prijs. Plaats uw bestelling vandaag nog voor 21:30 uur en ontvang uw handgereedschap de volgende dag nog thuis. Bouwbedrijven, hoveniers en houthandels kunnen bij Wovar een zakelijk account aanmaken. Hiermee profiteert u van vele voordelen, zoals 15% zakelijke korting en een eigen contactpersoon. Wilt u particulier bestellen? Geen probleem! Bekijk per product de aangegeven staffelkortingen voor extra scherpe prijzen!