CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Veerringen

8 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Veerringen

Veerringen, ook wel borgringen genoemd, zijn onmisbaar wanneer u een verbinding gaat maken met een bout en moer. De veerringen zorgen voor meer stevigheid en voorkomen dat bouten en moeren los komen te zitten. Bij ons kunt u kiezen uit veerringen met opstaand uiteinde in het verzinkt in RVS. Daarnaast leveren wij de volgende maten: M6, M8, M10 en M12. 

Ook op zoek naar bijbehorende bouten en moeren? Neem een kijkje in ons assortiment bouten.  

Voordelen veerringen

Als u aan de slag gaat met bouten en moeren is het erg verstandig om gebruik te maken van veerringen. Deze veerringen verhogen de wrijving tussen de moer en bout, uiteindelijk zorgt dit er voor dat de moer niet los zal komen te raken als gevolg van trillingen. Er zijn verschillende soorten ringen beschikbaar in diverse maten, Wovar is namelijk dé expert op gebied van bevestigingsmaterialen

Soorten ringen

Wovar heeft veerringen in allerlei soorten en maten. Zo is er de verzinkte veerring, de tandveerring, de RVS veerring, etc. Werkt u met bewegende of trillende constructies? Overweeg dan de tandveerringen, deze hebben extra grip dankzij een gekarteld oppervlak. Wanneer de constructie niet beschadigd mag raken tijdens het aandraaien is de gezinkte veerring een goed idee, deze heeft een vlak oppervlak en zal de ondergrond niet beschadigen.

Veerring kopen

Met een zakelijk account profiteert u van veel aantrekkelijke voordelen zoals 15% korting, een eigen contactpersoon en de mogelijkheid tot spoedlevering. Heeft u dus een bedrijf en wilt u hier graag gebruik van gaan maken? Maak dan vandaag nog geheel vrijblijvend een zakelijk account aan.  

Niet het juiste product? Neem een kijkje bij onze bouten, moeren of ringen.