• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Veerringen

Veerringen, ook wel borgringen genoemd, zijn onmisbaar wanneer u een verbinding gaat maken met een bout en moer. De veerringen zorgen voor meer stevigheid en voorkomen dat bouten en moeren los komen te zitten. Bij ons kunt u kiezen uit veerringen met opstaand uiteinde in het verzinkt in RVS. Daarnaast leveren wij de volgende maten: M6, M8, M10 en M12. 

Ook op zoek naar bijbehorende bouten en moeren? Neem een kijkje in ons assortiment bouten.

8 producten
Sorteren op voorraad
1-8 van de 8 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Veelgestelde vragen

Veerringen worden ook wel borgringen genoemd en gebruikt men om bouten, moeren en schroeven aan te draaien en ervoor te zorgen dat deze niet zomaar los trillen. Er zijn diverse soorten veerringen met elk verschillende doeleinden. Als u met trillende of bewegende constructies bezig bent is het handig om tandveerringen te gebruiken, deze bieden extra grip door middel van een gekarteld oppervlak. Mag de ondergrond van de constructie niet beschadigd raken tijdens het aandraaien? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een normale veerring.

Plaats een veerring aan de moerzijde om te voorkomen dat de bout-moer verbinding lostrilt. Je kunt ook een borgmoer gebruiken in plaats van een gewone moer om de verbinding extra te beveiligen tegen lostrillen.

Een veerring is een ring die voorkomt dat onderdelen zoals moeren losraken als gevolg van bijvoorbeeld trilling. Anders dan 'normale' ringen die in de techniek worden gebruikt, zijn veerringen niet altijd plat en glad.

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Voordelen veerringen

Als u aan de slag gaat met bouten en moeren is het erg verstandig om gebruik te maken van veerringen. Deze veerringen verhogen de wrijving tussen de moer en bout, uiteindelijk zorgt dit er voor dat de moer niet los zal komen te raken als gevolg van trillingen. Er zijn verschillende soorten ringen beschikbaar in diverse maten, Wovar is namelijk dé expert op gebied van bevestigingsmaterialen.

Soorten ringen

Wovar heeft veerringen in allerlei soorten en maten. Zo is er de verzinkte veerring, de tandveerring, de RVS veerring, etc. Werkt u met bewegende of trillende constructies? Overweeg dan de tandveerringen, deze hebben extra grip dankzij een gekarteld oppervlak. Wanneer de constructie niet beschadigd mag raken tijdens het aandraaien is de gezinkte veerring een goed idee, deze heeft een vlak oppervlak en zal de ondergrond niet beschadigen.

Veerring kopen

Met een zakelijk account profiteert u van veel aantrekkelijke voordelen zoals 15% korting, een eigen contactpersoon en de mogelijkheid tot spoedlevering. Heeft u dus een bedrijf en wilt u hier graag gebruik van gaan maken? Maak dan vandaag nog geheel vrijblijvend een zakelijk account aan. 

Niet het juiste product? Neem een kijkje bij onze bouten, moeren of ringen.