CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Puinzakken en Big BagsTransport en OpbergenGereedschap

Filters

Puinzakken en Big Bags

4 producten

Puinzakken en Big Bags

Bent u op zoek naar puinzakken of big bags? Wovar levert een uitgebreid en divers assortiment puinzakken en bulkzakken razendsnel in heel de Benelux. Big bags en puinzakken zijn perfect om grote hoeveelheden puin, zand, grond en dergelijk te verplaatsen. Eigenlijk kun je het gebruiken voor bijna elk materiaal en iedere grondstof. In principe zijn puinzakken en big bags niets meer dan sterke grote bouwzakken. 

Wovar levert alleen lege big bags. Het is dus niet mogelijk om bigbags met bijvoorbeeld zand of tuinaarde te bestellen. Het verschil tussen big bags en puinzakken zit hem in de grootte en de sterkte. Beide zakken zijn namelijk buitengewoon sterk. Wilt u een kleine hoeveelheid puin opruimen of vervoeren? Dan kunt u het beste kiezen voor puinzakken. Gaat het om grotere hoeveelheden, dan raden we een big bag aan.

Zijn puinzakken en big bags niet helemaal wat u zoekt? Neem dan een kijkje bij de bouwfolie, worteldoeken en afdekzeil.  

Puinzak of big bag?

Waar u rekening mee moet houden bij het kiezen tussen een puinzak of een big bag is de hoeveelheid materiaal dat u wilt vervoeren. Bij een kleine hoeveelheid kiest u voor puinzakken en bij een grote hoeveelheid kiest u voor een big bag.

Puinzakken transparant of PP geweven

Wovar levert puinzakken in twee verschillende soorten. Eén daarvan is PP geweven en de andere is gemaakt van transparante folie. Het verschil zit hem voornamelijk in de sterkte. PP geweven zakken zijn sterker dan zakken van folie. Moet u dus zware en grove stukken puin verslepen? Dan raden wij aan voor PP geweven zakken te gaan. Ook zijn de PP geweven puinzakken voorzien van bindkoord, hierdoor sluit u de puinzakken eenvoudig af. De kleur van deze puinzakken is wit.

Puinzakken kopen

Dit zijn sterke transparante en waterdichte puinzakken. Dient u bijvoorbeeld tuinaarde, zand of ander fijn materiaal op te ruimen? Kies dan voor onze puinzakken van transparante folie. Deze zakken zijn super sterk en waterdicht. Daarnaast zijn deze zakken in meerdere maten verkrijgbaar. De dikte van onze transparante zakken is 13mµ, dit staat gelijk aan 0.13mm.

Big bag kopen

In totaal heeft u keuze uit drie verschillende big bags. Daardoor hebben wij gekozen tussen big bags geschikt voor 1000kg en 1500kg. Daarnaast is onderscheid gemaakt in de grootte van de big bags. Zo levert Wovar bigbags van 80x80x80 cm. Dit is net wat groter dan een big bag van een halve kubieke meter en net wat kleiner van een big bag van een kubieke meter, een mooie middenweg dus.

Daarnaast heeft u de keuze uit big bags van 1 kubieke meter. Deze 1m³ grote big bags onderscheiden zich van elkaar door hun draagvermogen. Zo kiest u uit een big bag dat een draagvermogen heeft van 1000kg en een big bag dat wel 1500kg kan dragen! Dankzij de handige hijslussen, die al onze big bags hebben, tilt u de big bags gemakkelijk op met een kraan of heftruck.

Big bag of puinzakken kopen?

Bent u op zoek naar puinzakken en big bags? Bestel deze dan gauw bij Wovar. Profiteer bovendien van extra voordelen wanneer u een bouw- of klusbedrijf hebt of een hovenier bent. Maak hiervoor een zakelijk account aan en geniet meteen van bijvoorbeeld een zakelijke korting en een vast contactpersoon!