• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
Tijdelijke actie: gratis verzending vanaf €59,- in plaats van €79,-
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Wovar Katrollen

Met de vele verschillende katrollen van Wovar kunt u gemakkelijk materialen hijsen, laten zakken en verplaatsen. Op deze manier maakt u het verplaatsen van zware objecten een stuk makkelijker en kunt u uw klussen sneller klaren. Bij Wovar kunt u onder andere terecht voor dwarskatrollen, schroefkatrollen, scharnierkatrollen, markieskatrollen, hijskatrollen en rolsloten met polyamide wiel. Naast het hijsen en verplaatsen van objecten zijn katrollen ook geschikt voor het bedienen van uw zonwering, het verstellen van lampen en nog vele andere soorten klussen. Daarnaast kunt u bij Wovar terecht voor katrollen speciaal voor markiezen, maar ook voor schuifdeur rollen voor kastdeuren.

De katrollen van Wovar zijn gemakkelijk te monteren en laten een koord of stuk staaldraad soepel rollen. Voor de precieze specificaties per katrol, waaronder groefbreedte en afmetingen, bekijkt u de productpagina´s. Vergeet niet om een stuk koord of staaldraad mee te bestellen, zodat u direct gebruik kunt maken van de katrollen.

Hijskatrollen

Het woord zegt het eigenlijk al, met hijskatrollen kunt u voorwerpen ophijsen om ze vervolgens te verplaatsen. Denk hierbij aan gereedschappen, machines en allerlei andere voorwerpen die u kunt bedenken. Katrollen worden daarom veelal in werkplaatsen gebruikt, maar ook zijn ze handig bij bijvoorbeeld verhuizingen. Niet alle katrollen kunnen evenveel kracht weerstaan. Kleinere katrollen worden daarom veelal gebruikt voor het verstellen van bijvoorbeeld zonwering, zoals een schaduwdoek. Ook gebruikt met wel eens kleine katrollen om de hoogte van lampen te verstellen. Bij Wovar kunt u terecht voor vele verschillende hijskatrollen, in verschillende maten en vormen. 

Markieskatrollen

Markieskatrollen zijn speciaal gemaakt voor het openen en sluiten van uw markiezen. Deze katrollen zijn in het zwart en zilvergrijs verkrijgbaar, zodat ze aan kunnen sluiten bij de kleur van uw markiezen. De katrollen zijn verkrijgbaar met schroefoog, met open oog en als staande variant. Montage is in alle gevallen zeer eenvoudig. De variant met open oog is simpelweg aan te haken en de twee andere varianten kunt u vastschroeven op de gewenste plek. De polyamide wielen zijn zeer soepel, waardoor u uw markiezen vloeiend kunt openen en sluiten.

Schuifdeur rollen

Schuifdeur rollen worden gebruikt om schuifdeuren open en dicht te laten rollen. De rollers zijn aan te brengen onder in uw schuifdeur. Om de rollers te laten passen is het daarom nodig om de deuren van een holle ruimte te voorzien aan de onderzijde. U kunt de rollers eenvoudig bevestigen met 2 schroeven. Na het aanbrengen van 2 rollers per deur kunt u de deur op een rails plaatsen. Per schuifdeur roller kunt u op de productpagina lezen welke breedte rails erbij past.