CURRENT LOCALE nl-nl

  • Vandaag besteld, maandag in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

PVC dakgoten

17 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

PVC dakgoten

Bent u op zoek naar een goede allround goot? De populairste goot in Nederland is de PVC goot, dit omdat deze een goede mix is tussen keuzemogelijkheden, prijs en levensduur. Deze type goot is immens populair voor tuinhuisjes, carports, overkappingen, schuren en woningen. Zo wordt voornamelijk de klassieke mastgoot vanwege de prijsstelling gebruikt voor tuinhuisjes, carports en overkappingen en de moderne bakgoot voornamelijk voor schuren en woningen.

Onze PVC dakgoten hebben een lengte van 172 cm en onze afvoerbuis heeft een lengte van 170 cm, hierdoor geniet u van levering binnen 24 uur en extra lage verzendkosten. Stel uw dakgoot eenvoudig samen met het overzicht op de diverse productpagina's of bestel losse onderdelen voor uw huidige (of nieuwe) goot tegen scherpe prijzen. Deze PVC goten en gootonderdelen kennen een garantie van maar liefst 10 jaar.

U kunt eenvoudig deze goten verlengen door gootdelen te verbinden met de verbindingsstukken. Indien u een net iets kortere goot nodig heeft kunt u deze eenvoudig op maat zagen met onze handzagen, voor onze zinken goot kunt u de metaalzaag gebruiken. Voor het maken van een gat in de goot zodat het water eenvoudig weg kan lopen in de afvoerbuis raden wij het gebruik aan van een TCT gatzaag met een diameter van 55 mm. Om te voorkomen dat bladeren uw afvoer verstopt raden wij het gebruik van een boldraadrooster aan, hiermee blijft het blad in de goot liggen en zorgt u voor optimale afvoer van het water. U dient wel met enige regelmaat bladeren uit uw goot te verwijderen om de doorstroom van regenwater te garanderen.

Voordelen PVC dakgoot

Een dakgoot gemaakt van kunststof (PVC) is de meest voorkomende soort dakgoot in Nederland, dit komt omdat u deze in allerlei breedtes, kleuren in zowel halfrond (mastgoot) als vierkant (bakgoot) kunt kopen. Deze populariteit komt door de vele mogelijke vormen, kleuren en breedtes en de prijsstelling, een dakgoot van PVC is namelijk voordeliger dan een verzinkte of stalen dakgoot. Behalve de prijs en optiemogelijkheden kent dit type dakgoot nog enkele voordelen ten opzichte van een zinken of stalen dakgoot:

  • Sneller en eenvoudiger te monteren
  • Sterk, hierdoor is deze goed bestand tegen krassen en deuken die kunnen ontstaan tijdens transport
  • Beter bestand tegen zuren dan zink of staal
  • Beschikbaar in meer kleuren, maten en vormen

Dakgoot Onderdelen

Een dakgoot bestaat uit diverse onderdelen, wat u precies nodig heeft en hoeveel van elk hangt af van het type dak (lessenaarsdak, zadeldak, vierhoek) en de lengte van het dak. Hieronder een korte tabel van de diverse onderdelen en hoeveel benodigd is:

undefined


Dakgoot bestellen

Bestel uw dakgoot voordelig bij Wovar. Wovar levert zowel complete dakgoten als de losse onderdelen binnen 24 uur. Hierdoor kunt u snel aan de slag en uw overkapping, blokhut of tuinhuis afmaken. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van uitstekende prijzen, zakelijk kunt u van nog meer voordeel genieten met een zakelijk account. Zo krijgen Bouwbedrijven, hoveniers en andere klusbedrijven profiteren een extra korting en hebben ze toegang tot een handig order overzicht.

Niet gevonden wat u zocht? Kijk ook bij ons naar de moderne zinken-dakgoot of de overige dakgoten.