CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Hengen met WinkelhaakHengenPoort- en Hekbeslag

Filters

Hengen met Winkelhaak

4 producten

Hengen met Winkelhaak

Gaat u een tuindeur of poort maken? Dan heeft u natuurlijk ook hang- en sluitwerk nodig. Met hengen kunt u op een makkelijke en mooie manier uw tuindeur ophangen en laten scharnieren. Deze variant van de duimhengen is net even anders dan de rest. Deze hengen zijn namelijk in de vorm van een winkelhaak. Dit betekent dat de heng een haakse hoek heeft, wat een unieke uitstraling aan uw poort of hek geeft. Deze duimhengen met een haakse hoek van 90 graden zijn verkrijgbaar in diverse maten en soorten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een duimheng met winkelhaak die voorzien is van een prachtige zwarte coating. Deze duimhengen met winkelhaak zijn gemaakt van verzinkt staal. Door dit materiaal zijn ze onwijs sterk. Voor maximale corrosiebestendigheid kunt u kiezen voor de duimhengen met winkelhaak van roestvast staal. Wij bezorgen tuinbeslag overal in Nederland en België, zelfs op zaterdagen!  

Video: Welke hengen moet ik kiezen voor mijn tuindeur?

Hengen met 90 graden hoek bestellen

Bestel uw hengen met bijpassende slotbouten, schroeven en houtdraadbouten. Zo krijgt u een stevige montage en bouw u een prachtige tuindeur of poort. Gaat u een grote poort bouwen, of meerdere tuindeuren? Let dan ook op onze aantrekkelijke staffelkortingen bij een grotere afname. Groen- en bouwbedrijven komen bij Wovar in aanmerking voor aanvullende voordelen. Denk hierbij aan een vaste zakelijke korting voor uw klusbedrijf bijvoorbeeld. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar een zakelijk account. 

Niet het juiste scharnier voor uw klus? Kijk dan ook eens bij onze kogelscharnieren, paumelle scharnieren, pianoscharnieren of zwarte scharnieren