CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
TuinhandschoenenTuingereedschapTuin

Filters

Tuinhandschoenen

7 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Tuinhandschoenen

Bij het werken in de tuin is het fijn om tuinhandschoenen tot uw beschikking te hebben. Tuinhandschoenen beschermen niet alleen uw handen, maar zorgen daarnaast ook voor extra grip bij het oppakken van materialen, zelfs bij omstandigheden met vet of olie. Wovar biedt een ruim assortiment aan tuinhandschoenen waarvan verschillende ook uitermate geschikt zijn voor professioneel gebruik. 

Voor tuingereedschap zoals harken, schoffels en snoeigereedschap gaat u naar Wovar! 

Werkhandschoenen tuin

Bij het werken in uw tuin met tuingereedschap en andere materialen is het fijn om tuinhandschoenen te hebben. Tuinhandschoenen beschermen niet alleen uw handen, maar zorgen daarnaast ook voor extra grip in verschillende omstandigheden. De tuinhandschoenen van Wovar hebben een goede pasvorm; naast dat ze comfortabel zitten hebben ze een goede vingergevoeligheid.

Leren tuinhandschoenen

Tuinhandschoenen van leer zijn duurzamer dan tuinhandschoenen met een nitril coating. Leren tuinhandschoenen zijn sterk, flexibel en houden uw handen erg goed warm; daarnaast zijn ze ook nog hittebestendig. Tuinhandschoenen van leer zijn perfect voor ruige omstandigheden en ideaal voor professioneel gebruik.

Tuinhandschoenen kopen

Bescherm niet alleen uw handen met onze tuinhandschoenen, wij bieden ook kniebeschermers en kniematten! Naast tuingereedschap hebben wij ook de benodigdheden om uw tuin te bewateren zoals tuinslangen, tuinsproeiers en slanghaspels

Zakelijke klanten krijgen bij Wovar 15% korting op iedere bestelling, een vast contactpersoon en de mogelijkheid tot spoedleveringen. Bent u ondernemer, ontdek dan ook de voordelen die wij bieden en maak gratis een zakelijk account aan!