CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Populaire producten

Wandrailsystemen

Wandrailsystemen, ook wel F-systemen genoemd, maken het mogelijk gemakkelijk aan de muur een systeem te maken met verschillende plankendragers. Deze losse dragers haakt u eenvoudig in de rails die u aan de muur bevestigt. Hierdoor creëert u binnen no-time een prachtig wandrailsysteem.

Wandrails zijn bij Wovar in twee verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo vindt u bij ons zwarte wandrailsystemen en witte wandrailsystemen. Door de verschillende lengtes en breedtes is het mogelijk het wandsysteem compleet naar wens te maken. Met een combinatie van enkele en dubbele rails verlengt u het wandsysteem gemakkelijk over uw gehele muur. Voor een wandrailsysteem heeft u een aantal wandrails nodig, een aantal F-dragers (plankendragers voor wandrailsysteem) en legplanken. Ook voor zakelijke toepassingen kunt u erg goed gebruik maken van wandrailsystemen. Dit F-railsysteem, zoals wandrailsystemen ook wel worden genoemd, vormen een stevige schapdrager voor al uw producten. De planksteunen houden uw houten of metalen schappen keurig op hun plaats. 

Lees meer over onze wandrailsystemen op de individuele productpagina's of kijk een bij onze blogs voor meer inspiratie en instructies. Hier leert u alles over de mogelijkheden van een wandrailsysteem, maar ook hoe u deze het beste kunt monteren voor een stevig F-railsysteem. Op zoek naar andere soort plankdragers? Bekijk dan ook eens ons volledige assortiment plankdragers!

Opbergruimte

Heeft u opbergruimte nodig voor diverse spullen in uw huis of in een schuur? Of wilt u een kamer aankleden door accessoires op een plank aan de muur te plaatsen? Met een wandrailsysteem kan dit allemaal. Het voordeel van wandrailsystemen vergeleken met plankendragers, is dat het wandrailsysteem altijd bij te stellen is. U kunt extra planken bijplaatsen, een plank weghalen of de hoogte van een plank bijstellen. 

Deze flexibiliteit is een unieke eigenschap die u alleen bij een wandrailsysteem krijgt. Handig dus wanneer u flexibiliteit nodig heeft in uw opbergruimte, kledingkast of vaak van accessoires wisselt. 

Schuifdeursysteem kast

Indien u de plankendragers met dit wandrailsysteem gaat gebruiken en de opgeborgen spullen netjes wilt wegwerken, dan zijn schuifdeuren een ideale oplossing. De schuifdeuren maakt u eenvoudig zelf met onze schuifdeursystemen! Hierdoor bergt u alle materialen netjes op en zorgt u dat alles uit het zicht staat. Door gebruik te maken van ons schuifdeursysteem kast maakt u in een handomdraai een mooie kledingkast, verschuifbare knieschotten op zolder of creëert u een opgeruimde bijkeuken. Bekijk ons aanbod en bestel dit handige schuifsysteem bij uw online ijzerwaren specialist Wovar! 

Video wandrailsysteem maken

Wandrailsysteem bestellen

Bent u overtuigd van de kracht en eenvoud van wandrailsystemen? Stel dan uw eigen wandrailsysteem samen en bouw uw eigen wandrailsysteem! Kies hiervoor diverse F-dragers en wandrails. Combineer de wandrails met onze tuinschroeven of spaanplaatschroeven voor een stevige bevestiging. 

Is een wandrailsysteem niet de juiste manier om een plank te bevestigen voor uw situatie? Neem dan een kijkje in ons ruime aanbod plankdragers. Hier vindt u diverse varianten plankdragers in de grijze verzinkte kleur, maar ook witte of zwarte plankdragers. Wilt u een meer unieke look? Kijk dan eens bij onze leren plankdragers of blinde plankdragers. Onze plankdrager zwart staat erg mooi bij een modern interieur. 

Voor zakelijke toepassing van deze schapdragers en planksteunen wijzen wij u op ons zakelijk account. Hiermee komen bouw- en klusbedrijven in aanmerking voor diverse aanvullende voordelen, ook op de wandrails en een compleet wandrailsysteem!