Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Wandrailsystemen

Wandrailsystemen, ook wel F-systemen genoemd, maken het mogelijk gemakkelijk aan de muur een systeem te maken met verschillende plankendragers. Deze losse dragers haakt u eenvoudig in de rails die u aan de muur bevestigt. Hierdoor creëert u binnen no-time een prachtig wandrailsysteem.

Wandrails zijn bij Wovar in twee verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo vindt u bij ons zwarte wandrailsystemen en witte wandrailsystemen. Door de verschillende lengtes en breedtes is het mogelijk het wandsysteem compleet naar wens te maken. Met een combinatie van enkele en dubbele rails verlengt u het wandsysteem gemakkelijk over uw gehele muur. Voor een wandrailsysteem heeft u een aantal wandrails nodig, een aantal F-dragers (plankdragers voor wandrailsysteem) en legplanken. 

Heeft u opbergruimte nodig voor diverse spullen in uw huis of in een schuur? Of wilt u een kamer aankleden door accessoires op een plank aan de muur te plaatsen? Met een wandrailsysteem kan dit allemaal. Het voordeel van wandrailsystemen ten opzichte van plankdragers, is dat het wandrailsysteem ten allen tijde bij te stellen is. U kunt extra planken bijplaatsen, een plank weghalen of de hoogte van een plank bijstellen. 

Deze flexibiliteit is een unieke eigenschap die u alleen bij een wandrailsysteem krijgt. Handig dus wanneer u flexiblilteit nodig heeft in uw opbergruimte, kledingkast of vaak van accessoires wisselt. 

Wandrailsysteem bestellen

Bent u overtuigd van de kracht en eenvoud van wandrailsystemen? Stel dan uw eigen wandrailsysteem samen en bouw uw eigen wandrailsysteem! Kies hiervoor diverse F-dragers en wandrails. Combineer de wandrails met onze tuinschroeven of spaanplaatschroeven voor een stevige bevestiging. 

Is een wandrailsysteem niet de juiste manier om een plank te bevestigen voor uw situatie? Neem dan een kijkje in ons ruime aanbod plankdragers. Hier vindt u diverse varianten plankdragers in de grijze verzinkte kleur, maar ook witte of zwarte plankdragers. Wilt u een meer unieke look? Kijk dan eens bij onze leren plankdragers of blinde plankdragers