CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Draden en SpannersBevestigingsmaterialen

Populaire producten

Draden en Spanners

Op zoek naar draden en spanners? Wovar beschikt over een uitgebreid assortiment aan draadspanners, binddraden en spandraden. Wovar levert draadspanners in diverse soorten en maten zoals bijvoorbeeld draadspanners groen, zwarte draadspanners en thermisch verzinkte spanners voor spandraad. Ze worden gebruikt om de gewenste spanning te geven aan een draad of kabel. U kunt de spanners vinden in verschillende lengtes, namelijk 95,105 en 125 mm lang. De draden kunt u vinden in het groen en zwart op een rol van 10 of 100 meter. Bestel de spanners en draden nu voordelig bij Wovar!

Bent u op zoek naar een draadspanner zodat u draden eenvoudig kunt spannen? Dit kunt u ideaal doen met spandraden of binddraden. Op deze manier houd u het draad strak en recht gespannen. Met binddraad kunt u planten en struiken opbinden, de groene kleur draad is hierbij de perfecte keuze. Spandraden worden vooral gebruikt voor het spannen van een hekwerk.

Binddraad en spandraad gebruiken

De binddraden worden gebruikt bij het plaatsen van wapening en het plaatsen van tuinomheining. De spandraden kunt u gebruiken voor het plaatsen van hekwerk en schuttingen. Maar de draden kunt u ook gebruiken om de haagplanten te begeleiden. Het groene draad is met deze laatste optie dus de perfecte combinatie met de groene draadspanner, dit zal natuurlijk en onopvallend ogen in uw tuin.

Draadspanners staaldraad

De draadspanner kan gebruikt worden in combinatie met verschillend soort draad afhankelijk van waar u dit wilt bevestigen. De spanner kan in vele situaties gebruikt worden, zoals voor hekwerk of een omheining maken door middel van prikkeldraad. U kunt de draadspanner ook gebruiken als waslijn spanner. Het draad is namelijk voorzien van een stevige geplastificeerde laag, waardoor het draad niet verroest en af zal geven op uw kleding.  

Draadspanner bevestigen

De draadspanner gebruikt u om het draad strak te kunnen trekken zodat deze gespannen zal komen te staan. De spanner bevestigt u aan de paal of een muur met een stuk draad. Maak een lus met een draadklem in het draad en bevestig dit aan de andere kant waartussen je het draad wilt spannen met behulp van een oog of haak. Trek het draad naar de spanner en haal het draad door de uitsparing heen en bevestig het spansysteem. Nu kunt u het draad zo straks mogelijk trekken. 

Gebruik meerdere stukken draad om de spanner mee aan de muur te bevestigen met een draadklem, op deze manier zal het draad niet zomaar los schieten. 

Draadspanner kopen

U kunt de spanners en draden in verschillende formaten bestellen bij Wovar voor een scherpe prijs! Bekijk het gehele assortiment om alle soorten spanners en draden te vergelijken. Wilt u toch liever een kabelspanner om staalkabels mee strak te spannen? Wovar beschikt over een assortiment aan verschillende spanschroeven haak-haak en spanschroeven haak-oog.

Heeft u een hoveniers, bouw- of klusbedrijf? Dan kunt u een zakelijk account aanmaken om te profiteren van vele voordelen, zoals een zakelijke kortingen.