CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Glasmontage set

4 producten

Glasmontage set

Bent u opzoek naar een handige set voor het zelf zetten van ramen? Met een complete beglazingset kunt u gemakkelijk zelf glas plaatsen. De setjes bestaan uit glasband, glasblokjes en keggen. Met een glasmontage set kun je een raam tot ongeveer 1,5 m2 zetten. De sets bevatten geen kit of andere accessoires voor het setten van glas. 

Op deze pagina vindt u enkel volledige sets voor het plaatsen van glas. Op deze manier heeft u in één keer de juiste gasblokjes en glasband. Een groot nadeel bij het plaatsen van beglazing, is vaak dat u een hele verpakking glasblokjes dient te kopen. Bij Wovar hoeft dat gelukkig niet altijd! Wij leveren deze sets inclusief de juiste glasblokjes in verschillende diktes en 2 keggen. Zo hoeft u hier geen hele doos van te bestellen. Wilt u juist wel graag een uitgebreid assortiment glasblokjes of keggen bestellen? Dat kan bij ons op de pagina: glasblokjes en keggen

Verschillende soorten glasband sets

In totaal hebben wij 4 verschillende setjes voor u op een rij gezet. Ten eerste hebben we 2 verschillende diktes. Zo hebben we glasband van 4 millimeter dik en 3 millimeter dik. Eigenlijk wordt tegenwoordig meestal gekozen voor de 4mm variant, zeker bij ramen die naar buiten toe geplaatst worden voor de beste isolatie. De 3mm wordt over het algemeen meer gebruikt voor binnen ramen en ruiten. Ook kunt u sellecteren op kleur. We hebben namelijk glasband in het zwart en glasband in het wit. In beide gevallen worden de juiste glasblokjes meegeleverd in 3 verschillende diktes. 

Glasmontage sets bestellen voor 1,5m2

Wanneer u een setje met glasband en glasblokjes wilt bestellen voor een ruit van maximaal 1,5 m2, kiest u dus het gemakkelijkste voor onze complete glasmontage sets. Wij leveren deze sets razendsnel bij u thuis of op het werk in heel Nederland en België. Wanneer u van plan bent om een zakkelijke bestelling te plaatsen, kunt u er ook voor kiezen om zakelijke klant te worden. Dit levert allerlei extra kortingen en voordelen op! Ga voor meer informatie hier over naar wovar zakelijk.