CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Zit sta bureaus

2 producten

Zit sta bureaus

Ontdek de elektrische zit-sta bureau onderstellen van Wovar, verkrijgbaar in zowel zwart als wit! Deze frames zijn perfect voor elke thuiswerkplek. Met deze frames en een eigen werkblad kunt u moeiteloos een ergonomische werkplek creëren waar u comfortabel kunt zitten en staan tijdens het werken. Het monteren van de zit-sta bureau frames van Wovar is eenvoudig en vereist geen professionele hulp, omdat alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd.

Zit sta bureau elektrisch

De elektrische zit-sta bureau onderstellen van Wovar zijn perfect voor thuis, of voor kantoren waar men comfortabel wil werken. De zit sta frames zijn dankzij de enkele motor met een vermogen van 240 volt in hoogte verstelbaar van 710 mm tot 1210 mm. Ze zijn geschikt voor werkbladen met afmetingen variërend van minimaal 1000 x 500 mm tot maximaal 800 x 1600 mm en hebben een draagkracht van maar liefst 70 kg. Hierdoor plaatst u zonder problemen uw monitor, kantoorbenodigdheden en boeken op uw bureau.

Elektrische bureau

Een fijn punt van de sta zit onderstellen van Wovar is is de garantie wij bieden. Als er iets mis is met de elektronica, kunt u twee jaar lang gebruikmaken van garantie. Voor de stalen onderdelen geldt zelfs vijf jaar garantie. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen en gewoon kan genieten van uw bureau.

Daarnaast hebben de onderstellen een CE-certificaat. Dit betekent dat ze voldoen aan alle veiligheids- en gezondheidseisen in Europa. Zo kan u erop vertrouwen dat uw bureau veilig is voor gebruik. Kortom, met de elektrische zit-sta bureau onderstellen van Wovar werkt u veilig en comfortabel, zonder zorgen over de kwaliteit. 

Zit sta bureau onderstel

De afgelakte zwarte of witte kleur van een onderstel van Wovar zorgt voor een strakke uitstraling die perfect past bij zowel donkere als lichte werkbladen. Het bureau kan met een snelheid van 25 mm/s in hoogte versteld worden. Bediening is eenvoudig dankzij het bijgeleverde bedieningspaneel met twee knoppen. Naast het fraaie uiterlijk en hoge draagkracht zijn de elektrisch verstelbare bureau's ook bijna geruisloos, met een geluidsniveau van minder dan 50 dB. 

Bureau zit sta kopen

Bestel nu uw elektrische zit sta bureau voordelig bij Wovar! Bent u eigenaar van een klus- of bouwbedrijf, of bent u hovenier? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van een vaste zakelijke korting en andere voordelen. Als de zit-sta bureau onderstellen niet helemaal aan uw wensen voldoen, kunt u een kijkje nemen in ons assortiment tafelpoten.