CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Tackers

28 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Tackers

Bent u op zoek naar tacker? Met de tackers van Wovar kunt nietjes, of nagels super snel en eenvoudig bevestigen. Nietjes en nagels zijn super handig om wat dunnere materialen zoals dun plaatmateriaal, gevelfolie, dampopen folie, dampdichte folie of tapijt vast te zetten. Tackers zijn er in verschillende soorten en maten. De tackers waarmee u nietjes bevestigd worden ook wel nietjes tackers of nietmachines genoemd. Voor zowel dundraadnieten (type 53) als vlakdraadnieten (type 140) vindt u op deze pagina een geschikte nietmachine. Verder vindt u hier ook voor onze nagels een geschikt spijkerpistool. 

Spijkerpistool

Met een spijkerpistool, ook wel een nagelpistool genoemd, kunt u heel eenvoudig rvs of verzinkte nagels bevestigen. U zet de neus van het pistool op het te bevestigen materiaal en drukt daarna het knopje in om de nagel in het materiaal te schieten. Deze tacker kunt u voor van allerlei materiaal gebruiken. U kunt er bijvoorbeeld gevelbekleding mee vastzetten, isolatiefolie vastzetten of dun plaatmateriaal bevestigen. Zorg er bij het tacken voor dat u de nietmachine recht op het te bevestigen materiaal plaatst. 

Nietjes tacker

Een nietjes tacker is wel redelijk vergelijkbaar met een gewone nietmachine die u vast wel in huis heeft. Het grote verschil is dat de tacker de nietjes met veel meer kracht in het materiaal vast zet dan een standaard nietmachine waarmee u papieren aan elkaar vastmaakt. In deze categorie vindt u tackers die voor type 53 nietjes (dundraadnieten) geschikt zijn en tackers die u voor type 140 nietjes (vlakdraadnieten) gebruikt. Dundraadnieten worden veel gebruikt voor bijvoorbeeld textiel en vlakdraadnieten zijn ideaal voor bijvoorbeeld plastic of verschillende folies. 

Welke tacker kopen?

Welke tacker u moet kopen hangt sterk af van welke nieten of welke nagels u gaat gebruiken voor uw klus. Voor dundraadnieten raden wij aan de tacker voor nieten type 53 of de professionele elektrische tacker voor nieten en nagels aan te schaffen. Voor vlakdraadnieten zijn de tacker voor nieten type 140 of de hamertacker beide uitstekende opties. Voor type 8 nagels raden wij de elektrische tacker type 8 nagels of de professionele elektrische tacker aan, waarmee u zowel de nagels als dundraadnietjes kunt bevestigen. 

Tacker kopen

Met de tackers van Wovar kunt u bijna alle nagels en nietjes bevestigen. Bestel uw spijkerpistool of nieten tacker daarom snel voor de beste prijzen. Bovendien krijgt u op bijna alle tackers een fijne staffelkorting bij aanschaf van meerdere stuks. 

Bent u een zakelijke klant en actief in bijvoorbeeld de hoveniers- of bouwbranche? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van veel aantrekkelijke voordelen. U krijgt bijvoorbeeld 15% korting, een eigen contactpersoon binnen Wovar en de mogelijkheid tot spoedlevering. 

Heeft u nog meer gereedschap nodig? Neem dan eens een kijkje bij al ons andere handgereedschap