CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Populaire producten

Grendels

Iedere tuindeur, hek of poort is bedoeld om uw terrein of tuin af te sluiten. Hiermee voorkomt u dat mensen zomaar uw terrein betreden of in uw achtertuin lopen. Om uw tuinpoort of hek goed af te sluiten, maakt u gebruik van grendels en/of sloten. Bij Wovar heeft u keuze uit enorm veel verschillende soorten en maten grendels en sloten. Zo kunt u uw poort altijd goed afsluiten of dichtzetten. Gaat u voor maximale veiligheid in achtertuin? Dan kunst u een poortslot met cilinder installeren. Voor een hek op uw oprijlaan kiest u een grondgrendel of overslaggrendel. Een poortslot installeren doet u gemakkelijk zelf. Hierbij komen onze hardhoutboren altijd goed van pas. 

Bij ons kunt u terecht voor uw grondgrendels, valbeugels, bajonetgrendels, deurvastzetters, deurstoppers, tuinsloten, poortsloten, hangsloten en valgrendels. Hiermee maakt u uw poort helemaal compleet. Iedere type slot voor poort is verkrijgbaar met diverse alternatieven. Ook uw staldeursluiting bestelt u gewoon bij Wovar. 

Boerenklinkstel monteren

De montage van grendels is erg eenvoudig, dus kunt u zelfstandig uitvoeren. Wilt u extra zekerheid? Dan kijkt u voor een uitgebreide instructie bij onze blog over grendels monteren. Voor een klinkstel monteren hebben wij zelfs een complete video voor u klaarstaan. Deze vindt u hieronder terug.  

Begint u net met uw klus en moet u nog een tuindeur maken? Ook daarvoor hebben wij een handige instructie geschreven bij onze blogs. Deze vindt u terug op de pagina zelf een tuindeur maken. Hierbij kunt u gebruik maken van onze poortframes voor een snelle en stevige constructie. Deze kunt u combineren met een van onze grendels of sloten, maar u kunt ook kiezen voor een volwaardig slot. Deze vindt u terug bij onze inbouw cilindersloten voor tuindeuren. 

Grendels

Een grondgrendel is een makkelijke manier om uw tuindeur, poort of hek vast te zetten. Deze grendel is een lange staaf welke u vastschroeft aan uw hek. Vervolgens trekt u deze omhoog, waarna u deze op de gewenste plaats in de grond kunt steken. Een luxe variant op de grondgrendel is de bajonetgrendel. Deze grendel werkt hetzelfde, maar is iets sierlijker uitgevoerd. Het uiteinde heeft vaak een ronde, of driehoekige vorm. Kies voor een zwarte grendel, of de traditionele verzinkte variant in het grijs. Voor een meer compacte vorm kiest u valgrendels. Een extra lange grendel is verkrijgbaar in de vorm van staartgrendels. Monteer de grendels met behulp van een van onze schroeven, verkrijgbaar in zwart, verzinkt en RVS. 

Een hek bij uw oprit of paardenstal zet u vast met behulp van valbeugels. Een variant hierop is de overslaggrendel. Dit type grendel is gemakkelijk in gebruik, waardoor u uw poort of hek razendsnel opent of sluit. 

Sloten

Om uw poort op slot te zetten, is een grendel alleen meestal niet genoeg. Dit kunt u aanvullen met een slot met sleutel. Een poortslot kunt u verkrijgen als kelderbandslot, maar ook als complete deurklink met cilinderslot. Dit zijn de eerder genoemde inbouw cilindersloten, ook verkrijgbaar in RVS-variant tegen roest. Zo kunt u dit veilige slot ook gebruiken in de open lucht, perfect voor uw schutting of inrijpoort. Sommige typen grendels bieden ook ruimte voor een hangslot. Hiervoor hebben wij diverse hangsloten in ons assortiment opgenomen. Deze kunt u zelf op de grendel plaatsen, waarna u het slot dichtklikt. Zo kan niemand de grendel ongewenst openen.