CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Kozijnschroeven en betonschroevenSchroevenBevestigingsmaterialen

Kozijnschroeven en betonschroeven

Kozijnschroeven en betonschroeven

Wovar kozijnschroeven en kozijnpluggen zijn gemaakt van verzinkt staal. Het verzinkte staal is ijzersterk en zorgt voor een stevige bevestiging van uw kozijnen. Monteer houten kozijnen en balken aan stenen gevels eenvoudig met onze moderne kozijnschroeven. Deze bevestigt u snel zonder pluggen in een stenen muur. Voor houten kozijnen kiest u voor kozijnschroeven met een cilinderkop. Aluminium en kunststofkozijnen bevestigt u met kozijnschroeven met een platte of bolle kop. Wij bezorgen snel uit eigen voorraad kozijnschroeven, kozijnpluggen en pluggen in heel Nederland en België. Nu bestellen is levering in 24 uur bij u thuis! 

Wovar levert kozijnschroeven en kozijnpluggen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast vindt u bij ons ook hoogwaardige nylon pluggen, slagpluggen, spanhulzen en hollewandpluggen. Kies voor het plaatsen van aluminium en kunststof kozijnen voor onze platkop of bolkop kozijnschroeven.

Gaat u houten kozijnen plaatsen? Kies dan voor kozijnschroeven met cilinderkop. Deze verzinken prachtig in het uw kozijn wat zorgt voor een mooie afwerking. Kozijnpluggen worden vooral ingezet voor zwaardere constructies. Kozijnschroeven worden ook wel slagpluggen genoemd.

Wilt u bijvoorbeeld metalen magazijnstellingen of andere items verankeren in een betonnen vloer? Bekijk dan ook onze speciale betonschroeven. Deze schroeven zijn speciaal voor een stevige verankering in beton.

Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account. Heeft u een extreem sterke verankering nodig? Kies dan altijd voor onze keilbouten.