CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Staaldraadklemmen

5 producten

Staaldraadklemmen

Zoekt u staaldraadklemmen? Op deze pagina kunt u diverse soorten staaldraadklemmen vinden. Zoals de naam al suggereert worden staaldraadklemmen gebruikt om staaldraad vast te klemmen. Dit is een U-vormig stuk metaal met twee schroefdraden waar nog een stuk metaal tussen zit. Dit stuk is aan te draaien dankzij de moeren die op de schroefdraden zit, op deze manier kunt u staaldraden echt muurvast zetten.

Ontdek het gemak van online staaldraadklemmen kopen en neem direct een kijkje bij onze andere haken en ogen voor al uw klussen.  

Voor staaldraadklemmen bent u bij Wovar aan het juiste adres. De staalkabelklemmen van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal en zijn van hoogwaardige A-kwaliteit hierdoor hebben ze een lange levensduur. Bestel bij Wovar nu voordelig staaldraadklemmen met zeer aantrekkelijke staffelkorting. 

Staaldraadklem verzinkt

De verzinkte staaldraadklemmen van Wovar zijn extra sterk en worden gebruikt om een eindverbinding te maken aan staaldraden die van zichzelf geen einde hebben. Dit maakt de klem een heel handige en goedkope oplossing voor wanneer u een eindverbinding moet maken aan een of meerdere staaldraden. De staaldraadklemmen van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal met een zinklaag. De staaldraadklemmen zijn niet geheel roestvast. Door de zinklaag is er wel enige bescherming maar bij gebruik in de buitenlucht is er op lange termijn kans op roestvorming.

Staaldraadklemmen kopen

Bestel hoge kwaliteit staaldraadklemmen nu voor een scherpe prijs bij Wovar. Profiteer bovendien van extra voordelen wanneer u een bouw- of klusbedrijf hebt of een hovenier bent. Maak hiervoor een zakelijk account aan en geniet meteen van bijvoorbeeld een zakelijke korting en een vast contactpersoon!

Bent u op zoek naar andere haken of ogen? Bekijk dan ons gehele assortiment bevestigingsmaterialen.