CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Stofmaskers

4 producten

Stofmaskers

Bent u op zoek naar goede stofmaskers? Bij Wovar bent u aan het juiste adres! Wij verkopen diverse soorten stofmaskers. Of u nu stofmaskers FFP1, FFP2 of FFP3 nodig heeft, bij ons vindt u ze. Stofmaskers zijn onmisbaar wanneer u wilt schuren, slijpen of lassen. De laagste klasse is FFP1, deze heeft een maximale doorlaatbaarheid van 22%. Een stofmasker FFP3 mag maximaal 1% van de deeltjes doorlaten. 

Wanneer u aan het klussen bent geslagen, is het van belang dat u goed zorgt voor uw eigen gezondheid en de gezondheid van omstanders. Om ervoor te zorgen dat uw luchtwegen goed schoon blijven is het belangrijk dat u de juiste adembescherming gebruikt. Meest voorkomende adembescherming is een goed stofmasker. Gaat u bijvoorbeeld uw kozijnen, deuren of plinten schuren, zorg er dan voor dat u niet alleen het juiste schuurpapier gebruikt, maar maak ook gebruik van een stofmasker met minimaal veiligheidsklasse FFP2, dit soort stofmasker zorgt er voor dat uw longen schoon blijven van het fijne schuurstof.

Welk stofmasker bij glaswol?

Wanneer u isolatie gaat aanbrengen door middel van glaswol of steenwol, is het van belang dat u gebruik maakt van een goed stofmasker. Wij raden aan om tijdens het werken met steenwol, glaswol of andere fijne isolatie materialen gebruik te maken van een stofkapje met een veiligheidsklasse van minimaal FFP2. Dit houdt de schadelijke deeltjes voldoende tegen om veilig te kunnen werken. Gebruik tijdens het werken met glaswol niet alleen een goed stofkapje, maar gebruik ook goede werkhandschoenen voor uw handen en een veiligheidsbril om uw ogen te beschermen. Deze artikelen vindt u bij onze persoonlijke beschermingsmiddelen in de categorie gereedschap.

Stofmaskers kopen?

Bestel uw stofmaskers snel en eenvoudig bij Wovar. Met de stofmaskers van Wovar bent u altijd goed beschermd tegen stof of andere deeltjes tijdens het schuren, slijpen of vegen. Voor het verwerken van asbest neemt u onze FFP2 stofmaskers. Bestelt u in grote oplage dan kunt u profiteren van onze staffelkorting. Zakelijke klanten nodigen wij van harte uit om een zakelijk account bij Wovar te openen. Met een zakelijk account profiteert u van een vaste zakelijke korting op al uw bestellingen.