CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Koppelplaten

33 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Koppelplaten

Wovar levert verzinkte koppelplaten en koppelplaten van rvs staal. Met koppelplaten koppelt u eenvoudig twee verschillende stukken hout. U verlengt bijvoorbeeld een plank of balk met behulp van de Wovar koppelplaten. De koppelplaten van Wovar beschikken over het zogenaamde CE-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat de koppelplaten voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en millieu. Koppelplaten worden ook wel verbindingsplaten of koppelankers genoemd en zijn ideaal om 2 houten balken aan elkaar te koppelen.

Wovar levert verbindingsplaten bovendien overal in Nederland en België binnen 24 uur. Monteer koppelplaten met onze spaanplaatschroeven of rvs tuinschroeven. U bent een houten schuur of bijvoorbeeld een veranda overkapping aan het bouwen? Bestel dan tevens uw torx tellerkopschroeven, slotbouten verzinkt of rvs, balkdragers of raveeldragers mee. Wovar heeft nu ook onzichtbare balkdragers voor een verborgen houtverbinding. Gaat u een overkapping tuinhuis of carport bouwen met plat dak? Bekijk dan ook ons epdm folie.

Wovar is het A-merk voor koppelplaten, schroeven, bouten en meer ijzerwaren. Ontdek onze handige webshop, aantrekkelijke prijzen en snelle levering bij u thuis of op de werf. 

Wilt u 2 balken of planken aan elkaar maken? De Wovar stalen koppelplaten in rvs en balkverbinders in verzinkt metaal zijn verkrijgbaar en talloze maten en ijzersterk. Dit komt doordat iedere koppelpalat een dikte heeft van 2mm. Dit maakt de koppelplaten geschikt voor het koppelen van zware balken. Het is belangrijk dat u koppelplaten besteld die smaller zijn dan de balk. Meestal houden bouwvakkers en timmermannen de breedte van de balk min 4 of 5 cm aan.

Hoe monteer ik koppelplaten?

Iedere koppelplaat is voorzien van een gatenpatroon. In deze gaten bevestigd u de koppelplaat met onze 4 of 5 mm dikke spaanplaatschroeven. Bij iedere koppelplaat wordt duidelijk aangegeven welke schroeven u het beste kunt gebruiken. Wilt u liggers monteren aan een dwarsbalk? Dan raden wij koppelplaten af. Wel hebben wij keuze genoeg uit balk- en raveeldragers. Zo kiest u hier uit bijvoorbeeld balkdragers met lip of balkdragers zonder lip.

Bestellen van stalen platen met gaatjes

Bestel de ijzersterke koppelplaten van Wovar voor de laagste prijs. Zijn koppelplaten niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze hoekverbinders. Naast deze hoekverbinders levert Wovar ook plankdragers , daktrimmen en paalhouders.