Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Koppelplaten Verzinkt

Wovar levert verzinkte koppelplaten en koppelplaten van rvs staal. Met koppelplaten koppelt u eenvoudig twee verschillende stukken hout. U verlengt bijvoorbeeld een plank of balk met behulp van de Wovar koppelplaten. De koppelplaten van Wovar beschikken over het zogenaamde CE-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat de koppelplaten voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en millieu. Koppelplaten worden ook wel verbindingsplaten of koppelankers genoemd en zijn ideaal om 2 houten balken aan elkaar te koppelen.

Wovar levert verbindingsplaten bovendien overal in Nederland en België binnen 24 uur. Monteer koppelplaten met onze spaanplaatschroeven of rvs tuinschroeven. U bent een houten schuur of bijvoorbeeld een veranda overkapping aan het bouwen? Bestel dan tevens uw torx tellerkopschroeven, slotbouten verzinkt of rvs, balkdragers of raveeldragers mee. Wovar heeft nu ook onzichtbare balkdragers voor een verborgen houtverbinding. Gaat u een overkapping tuinhuis of carport bouwen met plat dak? Bekijk dan ook ons epdm folie.

Wovar is het A-merk voor koppelplaten, schroeven, bouten en meer ijzerwaren. Ontdek onze handige webshop, aantrekkelijke prijzen en snelle levering bij u thuis of op de werf. 

Wilt u 2 balken of planken aan elkaar maken? De Wovar stalen koppelplaten in rvs en balkverbinders in verzinkt metaal zijn verkrijgbaar en talloze maten en ijzersterk. Dit komt doordat iedere koppelpalat een dikte heeft van 2mm. Dit maakt de koppelplaten geschikt voor het koppelen van zware balken. Het is belangrijk dat u koppelplaten besteld die smaller zijn dan de balk. Meestal houden bouwvakkers en timmermannen de breedte van de balk min 4 of 5 cm aan.

Hoe monteer ik koppelplaten?

Iedere koppelplaat is voorzien van een gatenpatroon. In deze gaten bevestigd u de koppelplaat met onze 4 of 5 mm dikke spaanplaatschroeven. Bij iedere koppelplaat wordt duidelijk aangegeven welke schroeven u het beste kunt gebruiken. Wilt u liggers monteren aan een dwarsbalk? Dan raden wij koppelplaten af. Wel hebben wij keuze genoeg uit balk- en raveeldragers. Zo kiest u hier uit bijvoorbeeld balkdragers met lip of balkdragers zonder lip.

Bestellen van stalen platen met gaatjes

Bestel de ijzersterke koppelplaten van Wovar voor de laagste prijs. Bestel minimaal 10 stuks en profiteer al van onze staffelkorting. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche krijgen extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Zijn koppelplaten niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze hoekverbinders. Naast deze hoekverbinders levert Wovar ook plankdragers, daktrimmen en paalhouders.