Filters openklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Koppelplaten Verzinkt

Wovar levert verzinkte koppelplaten en koppelplaten van rvs staal. Met koppelplaten koppelt u eenvoudig twee verschillende stukken hout. U verlengt bijvoorbeeld een plank of balk met behulp van de Wovar koppelplaten. De koppelplaten van Wovar beschikken over het zogenaamde CE-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat de koppelplaten voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en millieu. Koppelplaten worden ook wel verbindingsplaten of koppelankers genoemd. Wovar levert ze bovendien overal in Nederland en België. Monteer koppelplaten met onze spaanplaatschroeven. U bent een houten schuur of bijvoorbeeld een veranda overkapping aan het bouwen? Bestel dan tevens uw torx tellerkopschroeven, slotbouten verzinkt of rvs, balkdragers of raveeldragers mee. Wovar is het A-merk voor koppelplaten, schroeven, bouten en meer ijzerwaren. Ontdek onze handige webshop, aantrekkelijke prijzen en snelle levering bij u thuis of op de werf. 

De Wovar koppelplaten zijn verkrijgbaar en talloze maten en ijzersterk. Dit komt doordat iedere koppelpalat een dikte heeft van 2mm. Dit maakt de koppelplaten geschikt voor het koppelen van zware balken. Het is belangrijk dat u koppelplaten besteld die smaller zijn dan de balk. Meestal houden bouwvakkers en timmermannen de breedte van de balk min 4 of 5 cm aan. 

Hoe monteer ik koppelplaten?

Iedere koppelplaat is voorzien van een gatenpatroon. In deze gaten bevestigd u de koppelplaat met onze 4 of 5 mm dikke spaanplaatschroeven. Bij iedere koppelplaat wordt duidelijk aangegeven welke schroeven u het beste kunt gebruiken.

 

Bestellen

Bestel de ijzersterke koppelplaten van Wovar voor de laagste prijs. Bestel minimaal 10 stuks en profiteer al van onze staffelkorting. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche krijgen extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.