• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Lengte
Kleur
Breedte
Voorraad
Prijs
tot

Dakgoten

Bent u op zoek naar een fraaie stevige dakgoot? Wovar levert dakgoten van zink en kunststof. Een zinken dakgoot is erg stevig en zorgt voor een prachtige uitstraling. Deze passen goed bij een overkapping. Heeft u een kleine blokhut? Dan is het geen probleem om te kiezen voor een kunststof dakgoot antraciet. Een zinken dakgoot is 125 mm breed en de lengtes varieren van 300 tot en met 600 cm. Kunststof dakgoten hebben een breedte van 65 mm of van 100 mm.

Bij het bestellen van een dakgoot moet u al gauw denken aan een goot, eindkap, gootbeugels, gootwighoek, hemelwater afvoerbuis, een hemelwaterafvoer bocht, een hemelwaterafvoer pijpbeugel, en een goed verbindingsstuk. Hierdoor levert Wovar dakgoten in complete sets. Met 1 druk op de knop heeft u  alles wat u nodig heeft om uw tuinhuis of overkapping te voorzien van een mooie dakgoot. Let wel op de lengtes die bij de sets worden aangegeven. Heeft u namelijk meer lengte nodig? Dan kunt u eenvoudig een uitbreidingsset mee bestellen.

9 producten
Sorteren op voorraad
1-9 van de 9 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Veelgestelde vragen

Dakgoten zijn goten welke u langs de rand van uw dak kunt plaatsen. De dakgoten van Wovar zorgen bijvoorbeeld voor een goede waterafvoer van uw tuinhuis, blokhut of andere overkappingen. De dakgoot is voorzien van een regenpijp, welke het water naar de grond begeleidt. Met een dakgoot voorkomt u eventuele schade aan uw constructie. De wind kan namelijk het water van uw dak tegen de wanden van uw constructie blazen, vooral voor hout kan dit schade opleveren. Een dakgoot voorkomt deze problemen. 

De zinken dakgoten van Wovar gaan minimaal 25 tot 30 jaar mee. Het materiaal is zeer sterk, degelijk en voert veel water met gemak af. Door de goot minimaal 1 keer per jaar schoon te maken en dus te onderhouden kunt u de levensduur zelfs nog verlengen.

Dakgoten kunt u eenvoudig schoonmaken door het vuil er met een schepje uit te halen. Denk bijvoorbeeld aan bladeren, takjes en ander groen. Spoel vervolgens met een tuinslang de goot even goed door en verwijder eventueel hardnekkig vuil met een spons. Het schoonmaken van een dakgoot voorkomt verstopping van uw waterafvoer. Wovar raadt daarom aan om uw dakgoot minimaal 1 keer per jaar te reinigen. 

Bij Wovar heeft u keuze uit verschillende dakgoten. Zo zijn er kunststoffen en zinken dakgoten in verschillende maten. Kunststoffen dakgoten van 6.5 cm breed zijn prima voor wat kleinere constructies en kunnen zeer lang meegaan. Met een verzinkte dakgoot bent u verzekerd van een levensduur van minimaal 25 jaar. De zinken dakgoten zijn daarnaast zeer stevig, degelijk, geven een luxe uitstraling en kunnen zeer veel water afvoeren. Vandaar dat zinken dakgoten nogal in prijs verschillen ten opzichte van de kunststoffen versies. Voor de precieze prijzen verwijzen wij u naar de productpagina´s.

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Lees meer

Een dakgoot dient er natuurlijk voor om hemelwater af te voeren. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor een super mooi aangezicht van uw overkapping of tuinhuis. Wovar levert dakgoten in 2 verschillende materialen. namelijk kunststof dakgoten en zinken dakgoten. Maar welke kiest u? Hieronder leggen we de voor- en nadelen uit van zinken dakgoten en kunststof dakgoten.

Zinken dakgoot

Eigenlijk raden wij altijd aan te kiezen voor zinken dakgoten. Deze worden ook wel galvanisch verzinkte dakgoten genoemd. Zinken dakgoten zijn namelijk het sterkst. De levensduur van een zinken dakgoot is minimaal 25 jaar en gaat vaak wel langer mee. We zien ook dat zinken dakgoten veel populairder zijn dan kunststof dakgoten omdat dit er simpel wel mooier uitziet. Het heeft een luxere uitstraling. 

Kunststof dakgoot

Het grootste voordeel van een kunststof dakgoten is dat deze zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Daarnaast is een kunststof dakgoot ook eenvoudig te monteren. Dakgoten van kunststof gaan minimaal 10 jaar mee maar in de praktijk zie je ook wel dakgoten die maarliefst 25 jaar oud worden. Qua uitstraling zien we dat onze klanten toch de voorkeur hebben voor een zinken dakgoot. Echter liggen deze prijstechnisch hoger in het segment.

Dakgoten compleet geleverd

Bij Wovar bestelt u complete sets dakgoten. U hoeft dus niet bang te zijn dat u iets vergeet te bestellen want dit zit allemaal bij de set inbegrepen. Het enige waar u rekening mee houd is de lengte van de dakgoot. Vraag uzelf af, hoeveel lengte dakgoot heb ik nodig? Als u bij een dakgoot set namelijk te weinig dakgoot lengte heeft, kunt u eenvoudig een uitbreidingsset mee bestellen. U krijgt dan een extra dakgoot lengte meegeleverd.

Dakgoot bestellen

Bestel uw dakgoot super voordelig bij Wovar. Wovar levert compelte dakgoot sets voor een scherpe prijs uit eigen voorraad. Dat houdt in dat dakgoten doorgaans binnen 24 uur bij u thuis worden afgeleverd. Bouwbedrijven, hoveniers en andere klusbedrijven profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.