CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Kniebescherming

3 producten

Kniebescherming

Bij het klussen in en om uw huis is het comfortabel om kniebeschermers of een kniemat bij de hand te hebben. De kniebeschermers van Wovar zijn ideaal om zowel binnen als buiten te gebruiken en zijn handig bij iedere klus. Onze kniebeschermers laten geen vloeistoffen door, hierdoor zult u geen koude of natte knieën krijgen. Niet alleen voor kniebeschermers gaat u naar Wovar, wij bieden ook een ruim assortiment overige persoonlijke beschermingsmiddelen

Kniebeschermers tuin

Bij het tuinieren en klussen in en rondom het huis is het fijn om kniebeschermers of een kniemat tot uw beschikking te hebben. Werk hiermee langdurig op uw knieën zonder hier last en pijn van te krijgen. Met kniebeschermers of een kniemat kunt u langer en productiever werken waardoor uw klus sneller geklaard zal zijn. Gebruik onze kniebeschermers bijvoorbeeld bij het plaatsen van betonpoeren, borderranden of gietranden.  

Kniebeschermers bouw

Onze kniebeschermers zijn niet alleen ideaal voor tuinieren en klussen in en rondom uw huis, maar ook perfect geschikt voor professioneel gebruik. Werkt u bijvoorbeeld in de bouw, bent u stratenmaker of doet u ander werk waarbij u op uw knieën moet zitten, dan zijn onze kniebeschermers ideaal. De kniebeschermers van Wovar zitten zeer comfortabel en zijn in verschillende standen te zetten, passend voor iedereen!

Kniebescherming kopen

Bescherm uw knieën met de kniebeschermers van Wovar! Naast beschermende producten zoals kniebeschermers heeft Wovar ook werkhandschoenen. Bent u zakelijke klant? Open dan een zakelijk account bij Wovar en profiteer van een vaste zakelijke korting!