• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Kleur
Hoogte
Breedte
Diameter
Voorraad
Prijs
tot

Boomringen cortenstaal

Bent u op zoek naar een mooie manier om de grond rondom uw bomen af te werken? Een cortenstaal boomring van Wovar is hier een hele goede oplossing voor en brengt vele voordelen met zich mee. De boomringen zijn verkrijgbaar in een diameter van 50 cm, 75 cm en 100 cm. De randbreedtes van deze modellen zijn 10 cm, 15 cm en 20 cm. Welke maat het meest geschikt is voor uw tuin hangt uiteraard vooral af van uw smaak. Verder kunt u kijken naar hoe ruim uw tuin is. Als uw tuin wat compacter is raden wij aan te kiezen voor een kleiner model, omdat dit waarschijnlijk beter zal passen. Als u een ruimere tuin heeft raden wij aan een groot model te kiezen.

Een boomring is eigenlijk gewoon een ronde en brede borderrand die u om uw boom plaatst. Hiermee geeft u uw tuin namelijk een strakke en vooral moderne afwerking. Een cortenstaal boomring past heel goed bij bijvoorbeeld een olijfboom, vijgenboom of een bolboom, zoals een bol Catalpa. Verder zorgen boomringen voor makkelijker en voordeliger onderhoud en het vermijdt chemische onkruidverdelging rondom de stam. Tussen de boomring en het gras plaatst u bijvoorbeeld grind of schors, zodat er minder onkruid groeit. Dit zorgt er ook voor dat uw boom voldoende voedingsstoffen uit de grond kan halen.

6 producten
Sorteren op voorraad
1-6 van de 6 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Boomring plaatsen

De boomringen van Wovar zijn eigenlijk vrij eenvoudig te plaatsen. De ringen bestaan uit twee helften die zeer eenvoudig aan elkaar gezet kunnen worden door middel van een plaatje en bijgeleverde bouten. Vervolgens kunt u de ring gewoon in de grond duwen. Om de boomring netjes op de grond aan te sluiten kunt u een rubber hamer gebruiken om de ring aan te tikken. Als de ring geplaatst is kunt u het gebied rondom de stam opvullen met materiaal, zoals grind of schors.

Boomspiegel beplanten

Door het plaatsen van een boomring zorgt u tegelijkertijd voor een boomspiegel. Dit is het stuk open grond rond de boomstam. Een boomspiegel zorgt ervoor dat er voldoende water en lucht eenvoudig de boom bereikt. U kunt er voor kiezen om de boomspiegel te beplanten. U kunt dan bijvoorbeeld gaan voor bolderiken, viooltjes of goudsbloemen. Zorg er wel voor dat u de beplanting netjes bijhoudt, zodat de prachtige boomring van cortenstaal zichtbaar blijft.

Boomringen bestellen

Zijn de boomringen van Wovar nou precies wat u zoekt? Bestel deze dan snel dan voor een scherpe prijs. Bovendien bent u bij Wovar altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct. 

Bent u een zakelijke klant in bijvoorbeeld de hoveniersbranche? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van vele voordelen, zoals 15% korting op al uw bestellingen. Ook grootverbruikers zijn bij Wovar aan het juiste adres. Op heel veel producten in ons assortiment bieden wij namelijk een aantrekkelijke staffelkorting. 

Zijn boomringen niet helemaal wat u zoekt? Wovar heeft ook vele soorten borderranden in het assortiment, waaronder cortenstaal borderranden en stalen borderranden.