CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Nieten

40 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Nieten

Bent u op zoek naar nieten voor in een elektrische tacker of een handtacker? Dan bent u hier bij Wovar aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u namelijk verschillende soorten nieten. U kunt bij ons kiezen uit type 53 nieten en type 140 nieten. Type 53 is gemaakt van fijn draad, wat ideaal is voor dunnere materialen en type 140 is gemaakt van vlak breed draad, wat weer perfect is voor iets sterkere materialen. Beide types zijn verkrijgbaar in gegalvaniseerde variant en in RVS variant. Deze nieten zijn super handig om snel en eenvoudig verschillende materialen zoals kunststof folies, isolatiemateriaal of dun plaatmateriaal te bevestigen. Werken met nieten in combinatie met een tacker scheelt veel tijd en het is veel eenvoudiger dan het werken met schroeven of spijkers.  

Nieten type 53

Dit type is het smalte type nieten in ons assortiment. Type 53 nieten hebben een fijne draad en een kroonbreedte van 11.3 mm en zijn bij ons verkrijgbaar in zowel gegalvaniseerde als RVS versie. Dit type is beschikbaar in verschillende lengtes van 8, 10 en 12 mm. De RVS variant is alleen beschikbaar in een lengte van 8 mm. 

Nieten type 140

Nieten type 140 zijn de breedste nieten uit ons assortiment en beschikken over een brede en vlakke draad. De kroonbreedte is 10,6 mm. Dit type is verkrijgbaar in zowel RVS als verzinkte versie. Ze zijn verpakt per 2000 stuks en zijn beschikbaar in lengtes van 8, 10 en 12 mm. 

Welke nieten voor een tacker?

Voor alle soorten nieten in ons assortiment heeft Wovar ook een geschikte tacker in de categorie handgereedschap. Hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Wat belangrijker is, is welke nieten het meest geschikt zijn voor uw klus. Kiest u voor dundraadnieten die ideaal zijn voor het werken met textiel en dunne folies, of voor vlakdraadnieten die perfect zijn sterkere materialen zoals tapijt en isolatiefolie. Van beide soorten nieten is ook een RVS variant verkrijgbaar. Dit is perfect voor buiten en voor vochtige ruimtes. Ten slotte moet u kijken hoe lang de pootlengte moet zijn. In principe moet de lengte van de benen drie keer zo lang zijn als het te bevestigen materiaal. Bij hardhout is dit twee keer zo lang. Bij dunne materialen zoals folie moet de pootlengte in ieder geval 4 mm langer zijn als het folie. 

Welke nieten voor welke tacker?

In onderstaande tabel kunt u terug vinden welke nieten u nodig heeft voor uw tacker. Per merk geven wij hier aan, welk type nieten bij welke type tacker horen.

Nieten kopen

Wovar is uw specialist in bevestigingsmaterialen! U kunt bij ons zowel verzinkte nieten als RVS nieten vinden die verkrijgbaar zijn in de types 53 en 140. Type 53 is verpakt in een doos van 2500 stuks en type 140 in een doos van 2000 stuks. Bestel daarom één of meerdere van onze soorten nietjes voor een super scherpe prijs. Grootverbruikers profiteren met onze staffelkortingen van een nog betere prijs. Bent u een zakelijke klant in bijvoorbeeld de bouw- of klusbranche? Maak dan snel een zakelijk account aan. Hiermee profiteer u onder ander van 15% zakelijke korting en een eigen contactpersoon. 

Zijn deze nieten nou niet helemaal wat u zoekt? Wovar heeft ook andere interessante opties zoals onze bolkopnagels.