CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Balkonschermen

3 producten

Balkonschermen

Verrijk uw balkon of terras met onze selectie balkonschermen, speciaal ontworpen om schaduw, privacy en bescherming tegen wind te bieden. Elk scherm is duurzaam en makkelijk te plaatsen, zodat u optimaal geniet van uw buitenruimte.

Balkon afschermen

Een balkonscherm is een handige en nuttige toevoeging aan uw balkon of terras. Het biedt verschillende voordelen die uw buitenervaring verbeteren. Allereerst zorgt een balkonscherm voor privacy, waardoor u ongestoord geniet van uw buitenruimte zonder dat voorbijgangers u zien. Dit geeft een gevoel van comfort en ontspanning.

Daarnaast biedt een balkonscherm bescherming tegen de wind. Op winderige dagen kan het scherm helpen om een aangenamere en rustigere buitenomgeving te creëren. Ook zorgt een scherm voor schaduw op zonnige dagen, waardoor u beschermd blijft tegen direct zonlicht en het buiten zitten comfortabeler wordt.

Privacy scherm balkon

Wovar biedt balkonschermen aan in verschillende varianten. Het beige PVC balkonscherm met een gewicht van 160 g/m² is ideaal voor het creëren van privacy en het bieden van lichte schaduw. Ons antraciet balkonscherm, met een rotan-look, is gemaakt van technorattan met een gewicht van 830 g/m². Dit scherm is dikker, UV-bestendig en onderhoudsvriendelijk, perfect voor langdurig gebruik buitenshuis. Deze twee varianten worden compleet geleverd met montageringen en een bevestigingstouw.

Balkonscherm kopen

Voeg stijl en functionaliteit toe aan uw buitenruimte met onze hoogwaardige balkonschermen. Kies het scherm dat het beste past bij jouw behoeften en geniet van een comfortabele en afgeschermde buitenomgeving. Zijn deze schermen toch niet helemaal wat u zoekt? Neems dan eens een kijkje bij onze schaduwdoeken en tuinafscheidingen.