CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Deurvangers

5 producten

Deurvangers

Klapt uw deur vaak tegen de muur aan door wind of personen? Wellicht is de deuropvanger van Wovar een geschikte oplossing voor uw deur. Deze voorkomt schade door bijvoorbeeld windstoten, hierdoor raakt de deur namelijk beschadigd op het moment dat het in contact komt met de muur. De deurvangers van Wovar worden compleet geleverd met buffer en windhaak. Ook een deurvastzetter nodig? Neem een kijkje bij onze categorie deurvastzetters

Deurvanger buitendeur

U bent op zoek naar een deurvastzetter voor uw buitendeur? Zoek niet verder. Wovar levert deuropvangers voor buitendeuren in verschillende modellen van oerdegelijk gegalvaniseerd staal en in het zwart. Deuropvangers worden compleet geleverd met buffer en windhaak. Bij de deurvastzetters voor vloer montage en muurbevestiging wordt de haak meegeleverd.

Naast deuropvangers levert Wovar nu ook deurvastzetters die u aan uw deur monteert. Ons assortiment bestaat uit deurvastzetters met veer en vastzetters met een voetstift. De deurstop met voetstift is daarnaast ook beschikbaar in een zware variant, waarmee u deuren van tot wel 60 kg kunt openhouden.

Deuropvanger voor buitendeur monteren

Een deuropvanger monteren voor uw buitendeur hoeft niet moeilijk te zijn. U hebt nodig, een SDS-plus hamerboor 12 × 160 mm, 2 M8 × 50 mm houtdraadbouten, 2 sluitingen M8, 2 nylon pluggen 12 × 60 mm, een bijbehorende SDS Plus boormachine en een steek- of ringsleutel 13 mm.

Als eerste bepaalt u de positie van de deuropvanger. Teken de montagegaten af zodat u 3 gaten kunt boren voor de pluggen. Voor de stevigheid is het belangrijk dat u in het volle staan boort en niet in een voeg. Boor de gaten circa 65 mm diep. Plaats de pluggen in de gaten draai de houtdraadbouten met sluitringen stevig aan met een 13 mm sleutel. Om er zeker van te zijn dat u de deurvanger recht monteert, kunt u van een kleine waterpas gebruik maken.

Video: Deuropvanger monteren - Deurvastzetter voor buitendeuren 

Deuropvanger bestellen

Bestel deze deuropvangers vandaag nog voor een scherpe prijs bij Wovar! En wanneer u grotere aantallen bestelt, krijgt u ook nog eens een mooie staffelkorting.

Hebt u een bouw- of klusbedrijf of bent u een hovenier? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account en profiteer van een aantrekkelijke vaste zakelijke korting!