CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Gordingankers

10 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Gordingankers

Gordingankers zijn essentiële bouwonderdelen die worden gebruikt om de stabiliteit van dakconstructies te waarborgen. Deze metalen bevestigingsmiddelen worden vaak gebruikt bij houten balken en gordingen om ze stevig aan de muurplaten of spanten van een gebouw te verankeren. Gordingankers spelen een cruciale rol bij het voorkomen van zijwaartse bewegingen en dragen bij aan de algemene structurele integriteit van het dak. Het correct installeren van gordingankers is van groot belang voor de veiligheid en duurzaamheid van de dakconstructie.

Gording verbinding

Bij het monteren van gordingen spelen gordingankers een belangrijke rol. Ze worden strategisch geplaatst om de gordingen stevig aan de onderliggende muur te verankeren, waardoor kwaliteit en duurzaamheid wordt verzekerd. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, renovatie of reparatie, gordingankers zijn onmisbaar voor een betrouwbare bevestiging.

Gordinganker 

Bestel uw gordingankers bij Wovar, voor A-kwaliteit én een scherpe prijs. Is deze gordinganker toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons ruime assortiment verankering. Bekijk naast de verankering ook ons ruime assortiment hoekverbinders en instortankers. Bouw- en klusbedrijven krijgen extra voordeel met een zakelijke account zoals kortingen en een handig orderoverzicht.