Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Slangenboren voor hout

Kent u dat, dat standaard steen en hout boren net te kort zijn? Zoekt u daarom lange houtboren om bijvoorbeeld lange schroeven of slotbouten voor te boren? IJzerhandel Wovar levert A-kwaliteit zogenaamde "slangenboren" van 23cm en 46 cm lang. Dit zijn extra lange boren voor allerlei soorten hout (ook hardhout) en steen die wij razendsnel bij u thuis bezorgen.

Gebruik bijvoorbeeld onze slangenboor 6 x 460 mm om lange 8 mm dikke tellerkopschroeven voor te boren. Of boor slotbouten van bijvoorbeeld M10 x 300 mm voor met een slangenboor 11 x 46 mm. De ijzersterke slangenboren van Wovar zijn geschikt voor vrijwel alle houtsoorten. Ook voor hardhout zoals Eiken, Azobé en Garapa. De slangenboren van Wovar beschikken over een zeskant opname.

Zijn slangenboren voor hout niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al onze boren en toebehoren!

De slangenboren van Wovar zijn rechtssnijdend en hebben een vlijmscherpe centreerpunt met schroefdraad. Hierdoor krijgt de boor vrij snel vlees in het hout en trekt hij zich als het ware door het hout heen. Ook zorgt de centreerpunt ervoor dat u uiterst precies kunt boren. Door de zeskant opname van de boor passen de slangenboren van Wovar op vrijwel iedere boormachine.

De lange houtboor helpen om lange schroeven mooi recht in het hout te schroeven. Doordat de lange boren zo vlijmscherp zijn krijgt u mooie gladde ronde gaten. Het geharde staal zorgt voor een extra lange levensduur! Zet uw boormachine op een laag toerental, zo voorkomt u dat de boor te heet wordt en breekt. Boor ook nooit in 1 keer. Door telkens een paar centimeter diep te boren en de boor weer uit het hout haalt kan zaagsel sneller en beter afgevoerd worden. 

Bestel slangenboren voor lange schroeven of slotbouten bij Wovar voor de laagste prijs! Slangenboren zijn verkrijgbaar in de diktes 6 tot en met 13 mm. Bedrijven in de bouw-, klus en tuinbranche krijgen extra voordeel met een zakelijk account zoals korting.

Zijn slangenboren niet helemaal wat u zoekt? Wovar levert ook hoogwaardige hardhout boren, vlinderboren en hamerboren SDS-plus. Heeft u geen sds plus boormachine? Kies dan voor onze betonboren. Indien u door metaal dient te schroeven kiest u voor onze metaalboren.