• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Kleur
Hoogte
Breedte
Voorraad
Prijs
tot

Anti Klimstrips

Wilt u ongenodigde gasten in uw tuin tegengaan? Maak dan gebruik van de anti klimstrips van Wovar. Onze anti-klimstrips zijn er in verschillende soorten en maten. Zo vindt u bij onze klimstrips van verzinkt staal voor montage bovenop een schutting of muur en antiklimstrips voor montage aan de zijkant van uw schutting of muur. De klimstrips beschikken over scherpe punten waardoor het klimmen over de schutting niet mogelijk is. Voor bevestiging bestelt u eenvoudig bijpassende spaanplaatschroeven en pluggen mee. 

Bestel uw antiklimstrip direct uit voorraad bij Wovar. Wij bezorgen ijzeren punten om dieven af te schrikken, razendsnel overal in Nederland en België.

3 producten
Sorteren op voorraad
1-3 van de 3 producten

Veelgestelde vragen

Met een antiklimstrip kunt u ongewenste gasten uit bijvoorbeeld uw tuin weren. De antiklimstrips zorgen er namelijk voor dat men niet zonder problemen over een schutting of muur kan klimmen. De ijzersterke stalen punten zijn moeilijk te omzeilen en kunnen zowel op of aan de zijkant van een muur of schutting worden geplaatst. De kans op ongewenste bezoekers op uw terrein zal zo dus afnemen. 

De antiklimstrips van Wovar kunt u eenvoudig monteren met schroeven. Op de productpagina´s van de antiklimstrips kunt u lezen welke schroeven geschikt zijn. Tevens raden we daar een aantal schroeven aan, welke u direct mee kunt nemen in uw bestelling. Naast informatie over montage vindt u op de productpagina´s ook andere informatie, zoals afmetingen, materiaal en kleur. 

Een antiklimbeugel zorgt ervoor dat men niet aan een paal omhoog kan klimmen. Denk bijvoorbeeld aan een regenpijp. Door stalen pennen van de antiklimbeugel kan met niet hoger klimmen dan de beugel. Op deze manier kunt u ongewenste gasten uit uw tuin weren of ervoor zorgen dat men niet op uw eigendom kan klimmen. Bij Wovar kunt u kiezen uit verschillende maten antiklimbeugels.

Duivenpinnen worden ook wel duivenstrips of vogelpinnen genoemd en zijn een zeer eenvoudige oplossing om overlast van duiven en andere vogels te voorkomen. Duiven kunnen namelijk niet alleen voor overlast zorgen, maar ook voor kosten voor schoonmaak en onderhoud. Het installeren van duivenpinnen op bepaalde plekken zorgt ervoor dat duiven niet meer op die plek kunnen gaan landen en zitten. 

Duivenpinnen worden veel op nissen, afdaken en dakranden gemonteerd. De pinnen van Wovar kunt u vastzetten door middel van de bevestigingsgaten. Elke 5 cm beschikt over een bevestigingsgat. U kunt hiervoor onze 4 mm dikke spaanplaatschroeven gebruiken. U schroeft hiermee de duivenpinnen eenvoudig vast in beton of op hout. De benodigde items voor montage kunt u ook terugvinden op de productpagina´s.

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Anti klimbeveiliging

Bij ons vindt u verschillende soorten anti klim beveiliging. Kies voor een van de soorten antiklimstrips wanneer u wilt voorkomen dat ongewenste gasten over uw schutting klimmen. Of wilt u dan indringers of dieven niet op het dak kunnen klimmen? Kies dan voor de regenpijp antiklimbeugel, deze plaatst u eenvoudig om uw regenpijp en maakt het indringers moeilijk om via de regenpijp omhoog te komen. 

Anti klim strip bevestigen

Alle klimstrips van Wovar beschikken over verschillende montagegaten, zodat deze gemakkelijk zijn te bevestigen. Bevestiging van een antiklimstrip kan zowel op hout als op beton. Als u de klimstrip bevestigt op hout, plaatst u direct een schroef in het hout en draait deze vast. Bevestigt u deze in hardhout? Vergeet dan niet om eerst even voor te boren. 

Voor bevestiging in steen of beton maakt u gebruik van onze nylon pluggen 6 x 30 mm bijvoorbeeld. Boor hiervoor een gat van 6 mm dik met onze hamerboor 6 x 110 mm. Nadat u het gat heeft geboord, plaatst u de plug in het steen of beton en schroeft u eenvoudig de klimstrip vast met onze 4 mm dikke spaanplaatschroeven verzinkt.

Zien hoe u de anti klimstrips van Wovar kunt bevestigen? Bekijk de onderstaande video:

Klimstrip anti klim beveiliging bestellen

Bestel uw anti klimstrips voor een scherpe prijs bij Wovar. Profiteer daarnaast van een staffelkorting bij afname van grotere aantallen. Heeft u een hoveniers- of klusbedrijf? Meldt u zich dan aan voor een zakelijk account. Hiermee maakt u gebruik van extra voordelen waaronder een vaste korting.