CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
SlanghaspelsTuin bewateringTuin

Filters

Slanghaspels

9 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Slanghaspels

Een goede tuinslang haspel of wandslangenbox maakt uw leven rondom de bewatering van uw tuin een stuk makkelijker. Wovar biedt bijvoorbeeld handige wandslangenboxen die eenvoudig aan de muur zijn te bevestigen en waar u de tuinslang handig uit kunt trekken. Onze wandslangenboxen zijn daarnaast ook makkelijk van de houder af te halen om ze bijvoorbeeld in de winter binnen op te kunnen slaan. Wilt u de tuinslang liever meenemen en verplaatsen, dan bieden wij ook slangenwagens; een tuinslang haspel op wielen.

Naast slanghaspels bieden wij ook losse tuinslangen, tuinsproeiers en slangkoppelingen

Wandslangenbox

Met een wandslangenbox heeft u uw tuinslang altijd bij de hand en wordt de bewatering van uw tuin erg eenvoudig. De wandslangenboxen van Wovar zijn makkelijk aan de muur te bevestigen en kunnen daarnaast ook los gemaakt worden van de houder. In de winter is dit erg handig wanneer het bijvoorbeeld gaat vriezen, de wandslangenbox is dan eenvoudig binnen op te bergen. De tuinslang in onze wandslangenboxen kan met weinig inspanning uit de tuinslang haspel worden getrokken en op iedere lengte worden vastgezet. Na gebruik zal de tuinslang zich daarnaast ook weer automatisch oprollen.

Tuinslang haspel

Tuinslang haspels zijn er in verschillende soorten en maten. Wovar biedt bijvoorbeeld tuinslang haspels die aan de muur zijn te bevestigen, maar ook tuinslang haspels op wielen die u makkelijk met u meeneemt. Onder de term 'tuinslang haspel' kunnen daarnaast meerdere producten worden gecategoriseerd zoals een wandslangenbox en slangenwagen. Op deze pagina vindt u al deze producten op één gezamelijke plek.

Slangenwagen

Een slangenwagen is eigenlijk gewoon een tuinslang haspel, maar dan op wielen. Een slangenwagen is ideaal wanneer u graag uw tuinslang wilt kunnen verplaatsen omdat u deze bijvoorbeeld op verschillende plekken nodig heeft. De slangenwagens van Wovar zijn van absolute topkwaliteit en uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Ze beschikken bijvoorbeeld over grote luchtwielen waarmee u diverse ondergronden kunt belopen. 

Slanghaspel kopen

Voor een slanghaspel zoals een wandslangenbox, slangenwagen of andere tuinslang haspel gaat u naar Wovar! Naast slanghaspels biedt Wovar ook alle andere benodigdheden voor de bewatering van uw tuin zoals losse tuinslangen, tuinsproeiers en slangkoppelingen

Voor het onderhoud van tuinen biedt Wovar naast de benodigdheden voor bewatering ook een ruim assortiment aan tuingereedschap zoals harken, schoffels, grondboren, snoeigereedschap, schoppen en spades!

Hoveniers profiteren bij Wovar al van aantrekkelijke voordelen zoals een vaste korting van 15% op iedere bestelling, een handig orderoverzicht, een vast contactpersoon en de mogelijkheid tot spoedleveringen. Bent u ondernemer en wilt u hier ook gebruik van maken? 

Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een zakelijk account aan, gratis!